Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro su ovi Amerikanci izdržali 2 i po godine da ne ratuju. Cijena dionica na berzama kompanija sto su vojnoj industriji pocela padati pa su morali da zarate zbog biznisa i prodaje oružja!
idemo burek na 5KM... kad je brašno bilo 40 i ulje 7 imali su opravdanje da poskupe, ali brašno se vratilo na 22 a ulje na 2,50 a gladne oči cijene bureka drže po skupoj tarifi...
Zbog ovog ce poskupiti struja jbg
Jos samo da potope veliki brod sa kontejnerama u sred Suezkog kanala i onda se mozemo svi slikat
Kao da je prolaz kroz Suez besplatan, pa cijene ekspresno skaču. Za one šta ne znaju, prolaz kroz kanal za jedan teretni brod košta u prosjeku 300.000 $. Problem jedino može biti u roku isporuke, jer okolna plovidba oko Afrike do EUROPE uzima desetak dana.
Kroz kanal do Evrope ti treba dan, a oko Afrike 10 dana. Sto znaci da ti treba 10x vise brodova da zadovoljis potrebe. Kako to nije skuplje?
E ovo je bio cilj sukoba. Plus istrebljenej jednog naroda! Cionistička banda!
sta im Huti rade😍😍😍
Great Reset, sve po planu. Iduci scenariji nestanak ili neka vrsta ogranicenog interneta.
Ej klixu nije ti fino iskrivljavati pogled ne ne ne nije globalna ekonomija poremećena crvenog mora nego dragi klix globalna ekonomija je poreme zbog ubijanja 240 djece svaki dan
sad kad nam mlijeko poskupi jer ne može tanker proći....
Ima li LICEMJERI kakvo drugo rješenje recimo da naredite tim svojim AGRESORIMA i poćiniocima GENOCIDA,ubicama djece koja umiru gladna i sa korom hljeba u ruci da ih prestanu ubijati.Kakvi ste to vi ljudi,kršćani ako vam je vaše dupe i konfor veći prioritet od te djece koja pate.Dabogda sve propaklo i planeta zemlja i mi sa njom kad smo se ovako izopaćili.
Hvala Baydenu za svu skupocu svijeta sto nam je u zadnje dvije god nametnuo. Od energenata pa do kruha, zbog njegove skoro pa licne pohlepe u prodaji oruzja , nametanjem, silom i dominacijom unistio je standard u evropi i odnose prema istoku i arapskom svijetu. Covjek koji samo vjeruje u dilanje oruzja pod svaku cijenu. Pa ni Pablo Escobar mu nije ravan.
U novčanom iznosu oko 1 bilion dolara robe prođe tjesnac Bab-el-Mandeb, koji spaja Crveno more i Adenski zaljev. Tim pravcem se odvija velika većina trgovine između EU i Kine... Pametnom dosta. Preko ledja Evrope, sje*i Kinu...
Većina tih vlada EU sluša Ameriku i radi u njenu korist a protiv sebe.Redom su podržali Izrael i ubijanje djece.
Zapadnjačka podrška Izraelu u genocidu nad Palestincima
Nema nikakvih strajkova, to je strike, napadi ili udari.
Koliko mrzim prljave amere 5x vise mrzim britance jer su hinjavi