Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa ko se ne bi rasplakao od nemoci. Beba hej, BEBA nema sta da jede. Haram vam bilo i na ovom i na onom svijetu, sejtanovi ratnici!
Oprosti Gazo, nemocni smo. Tuga ogromna zbog Gaze. Nevjerovatno sta se desava, 21. stoljece a gore od pecinskih ljudi se ponasamo.
@plah ti bolesnice opet zaboravio terapiju popit?
Licemerje na djelu. Jedne sankcionisi (RUSE) zbog agresije a druge (IZRAEL) podrzavaj u Genocidu.
Udjem na onaj retardirani tiktok i prvi video meni izbaci onog jednog Arapa kako on ode kupit skupe slatkise i vrati se u auto i autu ih zdere ko cuko rotvajler onu drob..I s osmijehom on to snima i uziva .. Nek vam Allah sudi !!! Amin
Svim liderima u prvom redu muslimanskog svijeta saljem tople pozdrave i poruku dabogda se zivi raspadali, a ne mogli krepat!
@Plahnajplahiji, vidim da se naslađivaš ti i tebi slicni na svaku vijest o užasima koji proživljvaju Palestinci, sve vam po spisku i onome ko vas drži uopšte na ovoj zemlji.
Zato u Evropi dobiješ batine od policije kad izađeš da javno ukažeš na ovo. Šalji Putine pečurke, šalji!
Bice aBd i cojeli svijet ubrzo pošto ovo svijet odobrava ,šačje oruzje da se djeca ubijsju itd
Ne mogu Svaba nista pa vracaju Palestincima. Palestinci ce vratiti nekom drugom. Krug zivota.
A zemlje okolo grade neboderčine svaki dan. Za jedan jedini dan koliko ulože da daju svojim u potrebi ne bi morali ništa više nitko da dadne. Ali nikog tamo nije briga za te ljude. Vjerovali ili ne.
@plah i podrska tvojoj mami koja se za burek daje
Zelim tim fasistima istu sudbinu. Nevina djeca, bebe, stradaju od pomahnitalog natanjahua i njegovih sljedbenika
Majku krvolocnu vam iebem.
Gledam tamo po hrvatskim portalima postavljaju slike pecenih svinja i pisu humanitarni paketi za gazu.
nista cudno jaro usraska stoka bili i ostali
U našoj historiji biće upamćeno izdaja Arapa svojim sunarodnicima i ostati ce upamćeno da država za koju tkz. muslimani tvrde da je ćafirska je uradila više nego ijedna zemlja zajedno. Iran...
civilizacijska gamad zgadija i olos ko ova nass sprdoslavna g0vn@
Bože ima li te? Gledaš ovo a ne pomažeš tom jadnom narodu. Ne opravdavam nasilje bilo koje vrste ali uvijek ispaštaju nevini. Tuga do neba a ne može im se pomoći
Kaže se neuhranjenost. Stop Hrvatskom jeziku na portalu Klix.ba!