Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko ne pise o naknadi u slucaju nuspojava, teskih ostecenja itd. Lijepo je to zamisljeno, niko ne snosi odgovornost a u slucaju odbijanja namecu se zabrane. Je li mi ovo postajemo robovi modernog doba?
@crkvenjak a sta ako dodje do komplikacija sa vakcinom i pacijent umre da li je doktor onda ubica ili jbg dešava se kao i uvjek?
Kako će nevakcinisani biti problem vakcinisanim? Znači svako ko ne želi prihvata odgovornost da bude zaražen ili da zarazi nekog ko je takodjer preuzeo istu odgovornost. Svakom pametnom je jasno do sada da je ovo velika muljaža, čim se zarade pare od vakcina neće se više pričati o virusu kao da nikad nije ni bio
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Znaci glupani OTVRICU Restoran samo za one koji nisu vakcinisani bice zabranjeno vakcinisanoj stoki i ubicu od posla piz vam mater satanisticka.
@Fudoferari1113 Hahahaha. Jašta ćeš.
Virus nije ni istražen kako treba, čemu je dokaz novi soj korone i stalne izjave medicinskih uposlenika da je virus nepredvidiv, a kobajagi napravili vakcine i to za 3 mjeseca koje su staviše testirali samo na mladim i zdravim ljudima. Ma ovo je samo da države daju pare
U kino ne moram, u restoran isto tako a avionom ne putujem!
Hebe mi se ne idem u kino restora i avion.
pa to se podrazumijeva da će tako biti nažalost Bosna i Hercegovina će biti među zadnjim koji će se vakcinisati to znači da će biti zaključani uz svojoj državi da neće moći mrdnuti a u biti sve po zasluzi
steta sto svaka zemlja nije nasla neki svoj izraz za imunitet "krda" jer nama najbolje odgovara naziv krdo jer smo mi vec skoro 30 godina stoka u krdu kog predvode najveci Volovi.
.... i ovako ne idem !
Koji paradox. Pa ako vakcinisan nije vise zarazan trebao bi skinuti masku ali to nedaju bas zato sto moze kao biti i dalje prenosilac. Ako je tako kakva je svrha njegove privilegije ako moze na avion i dalje zarazan ?
GLUPOST. Opet moram da ponavljam; neki ljudi imaju alergije i ne mogu dobiti vakcine! Nema sanse da zbog toga ne mogu u avion ili restoran. Hitlerovci se malo uzburkali i nista drugo.
za crkvenjaka...zarazit ce samo onoga koji je isto bio sebican pa se nije vakcinisao
ovo su ciste budalastine i nagadjanje..ako bude vise nevakcinisanih nece oni dopustiti da avioni budu prazni, kina prazna..sve se radi za novac, narod sam odlucuje hoce li ili ne primiti vakcinu a kasnije ce ekonomija odlucivati a ne jesi li ili nisi vakcinisan..ovo je samo anipulacija da se narod vakcinise sto ustvari i bi trebalo jer se necemo rijesiti virusa bez vakcine a sa lijekovima se oteze, zna se ponesto ali ipak veliki broj i dalje umire
Ma pišite ga, ne moramo ići nek i dalje te firme propadaju
Uvod u fasizam....krasno...
Koji je vama ku.ac idioti bolesni, eto vas ce neko otrovat, cipovat, bitni ste u tri pi.ke materine
Demokratija , vel'kih faca bratija
Bošnjački sociolozi bi trebalo da se pozabave temom kukavičluka ovih poslijeratnih generacija. Da li su roditelji pogriješili puneći im glavu “strašnim” ratom i pričom: “Sine, odmah bježi ako zagusti”. Helem, ono danas nema ni trideset, a drhti pred strašnom kooorooonom. Migranti će ih pošutati nogama i zauzeti zemlju.