Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada vidim da ova kriminalno-ruralno-nasilnička-rumena spodoba odlučuje o nečemu bitnom u državi u kojoj živim, to je znak da iz iste te države trebam hitno bježati.. Na šta smo spali… Fuj!
E moj Semire kako pade nisko u ocima naroda za mjesec dana. Krenu ti za munafikom koji te do juce pljuvao.
... moj Sema, propade i ti k'o žeton
Efendić i Ogrešević dva izdajnika koji bi potpisali sa Sotonom samo da ostanu neki faktor.
dobili su oni svi kofer keša.kad imas millione od kladionica na koje ni porez me plaćaš mozes kupit koga hoćeš
Efendicu sta si dopusto da trcis za Dinom to ti je i kraj na sledecim izborima nes imati ni 5 hiljada glasova
Do cega smo se mi doveli da nas Fudo,Dino,Nerko i ekipa vode. Nek nam je dragi Allah na pomoci....
Seoske varalice.
Znaci rade sve ono sto su SDA prigovarali. Ne vidim ja ni po cemu da su ovi bolji. Jedini napredak drzava i svi gradjani su mogli dozivjeti da nisu birali od dva zla manje nego onu trecu opciju. Sad kako vam bude.
Ja ne mogu da vjerujem da jos uvjek postoje SDA navijaci. Svi su otisli al svi osim eto Zahiragica koji ima potencijal i kojeg koliko toliko voli raja. Kad ce te shvatiti da ce naroda i Bosne u narodu biti ali takva SDA kakva jeste ne mora postojati. Pravi te istinske reforme otjeraj te penzionere u NE zasluzenu penziju!
Dobro je mijenjati vlast i treba i ove smijeniti ako ne budu radili u interesu naroda i države
Najsmjesniji lik ispa efendic. Potrckalo jednom uvije potrcalo. Spao si da trcis za dinom. Zalosno
Hocete li sad pricat da se ne mora sa hdz. Prozivali ste sda zasto sad vi idete. Kako je dodik postao pozeljan i dobar. Covjek najavljue otcjepljenje a vi trcite u vlast sa njim. Al kad naredi gazda covic, mora se onda. A tek kad naredi da se dizu ruke za izborni zakon. Za ustupke u federalnoj vladi. Jeste li spremni na to. Hocete li tad pricat o zadnjon sansi
A sad adiooooo...a saad adiiiooooo....mrš SDA pogani,sjeme vam se zatrlo,ishAllah
Kasumovicu ne treba ti hdz, trazi nekoga ko je probosanski orjentisan
25.11 je dan osnivanja Palestinske drzave.