Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I jedni, drugi i treći ....mrš u p.m
Licemjeri, svi odreda.
Ovako je i Miteran minirao akcije medjunarodne zajednice odnosno pritisak svjetskog javnog mnijenja da se obustavi genocid pocetkom rata u BiH. Rezultat te njegove diplomatske "humanitarne" akcije bio je smanjeni pritisak svjetske zajednice na izvrsioce genocida, odnosno nastavak Srbijanske agresije na BiH u ukupnom trajanju od 1260 dana ili 3.5 godina, pocevsi racun od prvog dana kurban bajrama (koji ove godine pada 16 juna).
I$ra€lska okupaciona c!0nistička vojska i palestinske odbrambene snage trebaju naći riješenje o dvije države ali ovi prvi se plaše tužbe za g€n0cid i veliki broj vrsta ratnih zločina. Ako ih sve poubijaju i rastjeraju, kontaju, neće imati ko da ih tuži. Takva sudbina je bila određena i Bošnjacima, svojevremeno.
Čuj izraza hej palestinski militanti kako vas nije stid i sram.
treba njih napast kad su pcke
Pozivaju.. pozivaju... I još pozivaju. Pa eto pozivaje I dalje. Ne moze te dostaviti parce kruha, 20 Kilometera zracne linije. Munafici jedni. A toliko ste mnogoljudnija zemlja od Izraela. Govorim za Egipat I Jordan
Gospodaru,pomozi Palestinskom narodu koji pati,zavrsi ovo vise,nek stane ,izludice i ako ostanu zivi,znamo mi koji smo granate osjetili na vlastitoj kozi, ni krivi ni duzni.
Francuska bi da se na sve načine opere, međutim, duboko ste natopljeni krvlju nevinih ovog puta. 50.000 nevinih, za 6 mjeseci.....