Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na fakultetima nas uce o medjunarodnom pravu, konvencijama, o nekoj demokratiji, nekom liberalizmu. Uce nas o nekim idejama mira, kako se drzave trebaju ophoditi. Kako treba pojedinac biti kaznjen a ne narod i dijete..a kada vidis Gazu i 40.000 nestale nevine djece, pitas se kako smo dozvolili dq nas uce o fikcijama? Zasto Izrael nije podigao optuznicu protiv aktera 7.oktobra, zatrazio njihovo hapsenje i izveo ih pred sud pravde???
Upavo zato sto Palestina nije drzava i oni su stvorili Hamas i Hezbollah i namjerno ih tako zovu jer ih ne oslovljavaju sa DRZAVA, a da su DRZAVA njih bi PALESTINA mogla tuzit
Najljepse su ove vijesti na sabahu
4 k r m k a manje.
Ginu oni u većem broju nego što prikazuju
Cudi me da niste stavili slike ta 4 nevina lica
Amin
Brao za Hamas i porce otpora. Free Palestine!
Hezbollah je onespodobio cetvoricu tetorista
Ma bravo za Mossad
4 terora*