Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masallah prelijepa Bosna i Hercegovvina drzava sa istorijom mnogo prije nastala od svih Balkanskih zemalja i sa vecinskom Muslimanskim stanovništem. Bio sam u Egiptu i okolnim zemljama iskreno od nasih zemalja su mnogo jaci a za Izrael nemlati samo Gaza je dovoljno reci.
Mašallah prelijepa Bosna i Hercegovvina drzava sa istorijom mnogo prije nastala od svih Balkanskih zemalja i sa vecinskom Muslimanskom populacijom. Bio sam u Egiptu i okolnim zemljama iskreno od naših zemalja su mnogo jači a za Izrael nemlati samo Gaza je dovoljno reci.
Dobri su ovo potezi. Još i Sirija da se pomiri sa svima, i onda uvršćavanje bilateralnih odnosa izmeu svih ME zemalja.
@guzonja - daj ti meni zlato taj turski broj da ti poslajem whatsappom (ako vam sad radi jer sa brkom se ne zna) moj paycheck pa ako je manji od 7x tvoj saljem ti 6 boca dobrog vina vec kad u turskoj kosta 10x vise nego ovdje. Ne soli meni pamet, radio sam u Turskoj 7 mjeseci i bio cesto poslovno dok sam bio u Getir - Tursk je bas kao Getir: nije uspjela tamo gdje konta i vratila se doma s repom medju noga.
@Hedonista1981. Oko moje, da si ti Tursku vidio ne bi pricao tolike nebuloze. Mozemo krenuti od paycheck. Ja ga nemam tako da tu ne moras ni da pokusavas da se usporedjujes. Firma koju smo osnovali u Floridi prije 15 godina je postala veoma uspjesna, s tim iskustvom smo otvorili dvije firme u Turskoj koje su support firmi u Americi. Tako da je moja plata ono sto ja zelim, kad zelim i moj porez na to je veoma nizak. Ove godine na $300,000 cemo platiti 20% capital gains tax.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sissi je uništio legalno izabranog Mursija
Ej Gru, ti si, da mi se potpises na El-Sisi
Zamisli Izrael im kontroliše granicu prema Gazi i još im prijete e jeste neka Drzava za ništa vala sramota.
pa sta ces mu ti pricat kakva su drzava. pogledaj sebe i svoju drzavu. Srbija i Hrvatska ti kontrolisu domacu politiku, nebo, nemqmo ni himne.
Bolje se drzati zajedno u ova vremena nego biti ''na drugoj strani''.
izraelski p o t r č k o