Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema te duše, da nije čovjekolika namjesto bogolika, pod čovjekolika mislim na palu sotoninu stvar. Za uskogrudno da ovaj lik je ozbiljan i dobrohotan zahtijevao bi mir i bio borac za to ove iste minute.
Baš nam je bilo bitno njegovo mišljenje X
Nema mira dok se Palestina ne oslobodi
Musk ne voli Bila Gejsa ;)
Hoće kada više ne bude muslimana koji su remetilački faktor na čitavoj planeti
A njih sve više i više, najviše. Privikavaj se đikane
Bit će mir samo kad sve i jedan jevrej i servin ostane bez glave s ramena, a dolazi do toga polahko. Ovi bez historije se najviše trude da je nazor imaju pa makar i silom i lažima.
I Palestina i Izrael treba da nestanu, ne zna se ko je veca gamad
on je iz republike srpske meni se cini..jel tako hahahahhahahahababa
Što se nisi ranije javio, što to nije bilo žao ranije šta se dešava u Palestini? Svijete , svijete nepošteni i licemjerni!!!
Na koji nacin je bitno misljenje Muska u ovom pitanju? Ovdje se pitaju vodje velikih sila i drzava a ne proizvodjaci auta.