Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pakšu pakšua finansira
sve je prolazno pa i prijateljstva, samo je interes vječan. Ko zna kakve se struje smjenjuju u svijetu, nema ideala, samo interes određenih grupa sfera, inetersne sfere, interest (kamata) zato je sve to tako interesantno
Vratit ce njemu Tramp stostruko kad bude izabran
kakav kloc
Svaka krpa ima svoju zakrpu.
IDEMO JAKO BIJELI MOMCI !~!~
Znaci bogatasi zele da ovako ostane,samo su oni bitni,podrska jedni drugima,klima,dunjaluk,narod,to je prekrizeno,ovo je primjer toga.
koliko ja znam, trenutno su demokrate na vlasti, ne trump
Ma jok coece. Elon Musku je bitno da Trump zaustavi kineska elektricna vozila (uvede porez). Razumijes? Propa Tesla za par godina ko Nokia.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovaj se kandiduje poslije Trumpa 100%. Pati ego i pored svih para
Za tako nešto morao binda promjeni par amandmana postoje je rodjen u Južnoj Africi može samo tamo da se za Predsjednika kandiduje i moguće u El Salvadoru.
pronaci ce se marioneta za dovoljno love
Šta će, bori se čovjek za svoje interese :D