Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHA grohotom se smijem, zaboli vas patka za bracu u palestini..jadni ste, ne pitate se nista, ne smijete poduzeti nista i da budemo iskreni i ne zelite vi poduzeti nista, skupa sa saudijskom arabijom i svim ostalim arapskim svijetom..podanici, marionete!
Puno si mi ti intelligentan??? Koji imaš prijedlog i šta bi ti uradio na njihovom mjestu?? Znaš li ti da su oni slobodnija zemlja po tom pitanju od recimo Amerike koja se ama baš ništa ne pita po pitanjima vanjske politike što nije odobreno od Izraelske vlade! Znaš li ti da je Kongress usa još davno usvojio odluku da se cijelo oružije u vlasništvu usa stavi na raspolaganju izraelu i da se ukida svaka pojedinačna odluka!
Zavrni pipu bolan i tako bih pomogao a price nista nema
nemojte vise ostajat majketi
I ovaj se probudio... izgleda spavao godinu dana ko medo
.... ali sa sigurne distance.
KONKRETNO UČINITE I POKAŽITE!
Zabranite naftu i riješio se svijet problema. Evo i ja sam uz braću ali nemogu pomoći ništa. Pustite šuplju. Samo pipu zavrnuti i azrail je završio
KAKO OSTAJETE? Jaki ste na parama prekinite sve saradnje sa izraelom. Juznoafricka republika stavila jih na sud.. posaljite orozju toj braci primite izbjeglice a ne hurme slat ko nama