Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepi ramazam i dodatna prilika priblizavanja dragom Bogu!
Ako ti je do proučavanja Islama i razgovora sa pravim muslimanima - ima ih dosta u i oko Sarajeva, Tuzle, Zenice i Bihaća. A ako ideš u Dubai zbog Islama - to ti je kao da ideš u Amsterdam da bi vežbao za maraton.
Jedva čekam Ramazan,da ispostim čitav
Svaka cast bice s neba nesto za tebe
@nemamjesta Naučnici očigledno nemaju pojma jos uvijek sta je stetno a sta nije. Osim toga, ne radi se samo o suzdržavanju od jela i pića.
Zašto Ramazan pišete malim slovom i zašto mislite da su arapske pripreme za ovogodišnji post pred Bajram relevantne za ljude u BiH?
Pa koji apsurd cemu sve te mjere ako su se svi vakcinisali?
Svi koji su se vakcinisali ce vidjeti kad ih pravi virus napadne.
Vidi ovom malom sretne bogatunske face
Sa Emiratima nemamo ama baš ništa zajedničko.
Pa moglo se otići do Bihaća i pokazati kako se oni pripremaju za ramazan. Ili u Novi Pazar. Ili u prištinu. Ili u Sloveniju vidjeti kako je gasarbajterima i dijaspori koja je morala otići. Ne oni odu u Dubai.
Zato sto ne tražiš ništa zajedničko već samo razlike
Djevojčica na slici ne nosi hidžab...otkriven joj je prednji dio kose....
To je Shitska sekta
Emirati kao najveci nevjernici pripremaju se za ramazan, dobar vic
Da ga provedete u zdravlju i rahatluku, u krugu porodica i da iz njega svi izađemo bolji, sa većim stepenu tolerancije, saosjećanja, razumijevanja, ljudskosti.
Koji smisao vakcinacije ako ce bit opet isto
Veoma vazna informacija. Hvala klixe sto ste nam ovo objavili
ja postujem ranazan pretanem da pijem prije na par dana uglavnom za bajram pocnem citav mjesec sam bez alkohola a pijem 32 godine
zar ti nije to zabranjeno ili sa tim ne pijes nekoliko dana, se operes od grijeha, i onda opet pijes i tako u krug, posten vjernik
Pravi Bosnjo jelda?
muhammed a.s. nije koristio drustvene mreze, ko smo mi da idemo suprotno od njega??
Ne pretjeruj Bogati
Ako ti je do proučavanja Islama i razgovora sa pravim muslimanima - ima ih dosta u i oko Sarajeva, Tuzle, Zenice i Bihaća. A ako ideš u Dubai zbog Islama - to ti je kao da ideš u Amsterdam da bi vežbao za maraton.
muslimani na baterije
Većina vakcina sadržava svinjske komponente u sebi zbog stabilizacije. Ramazan mubarek Olsun
Kad je u pitanju opstanak života onda je i svinjetina dozvoljena.
Malosutra, ovo je sarkastičan komentar za one zatucane. Razum ispred svega.