Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
baš kad si trebao neku akciju da uradiš u ističnom meditranu povukao si brod na "remont". Ma koja blamaža svjetskih razmjera!
@vjernik Pa sto mislis da je taj brod posla? To je sve dio plana. Oni su sila broj 2. u NATO-u i to se postuje. Turska godisnje uzima milijarde od EU i njima Europsko trziste treba.
@glembo vidim koliko je Francuska jaca od Turske. Sirijski vojnici obuceni u turske vojnike rokaju po Libiji, osvajaju teritoriju, a Macron jede g*vna i prijeti, a nista da uradi. Mogu Francuzi uhvatiti TUrke za bagetu ;)
Nakon turskog genocida nad Armenima, brki je bolje da cuti. Genocid nad Armenima su priznali: UN, SAD, EU,....
A Turske nije priznala ni genocid u Srebrenici nit ce ikad priznati
@DamirJusufbasic Priznali su genocid i nad nama i sta? Boli koga briga i svako radi za svoje interese. Mogu da ga ne volim ali postujem kada neko ima stav. Turska vojska nije nikada bila jaca i brane svoje interese. Francuzi htjeli da pregledaju njihov brod a oni zapucali iznad njihovog broda u znak upozorenja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Daher mu za pravo mora i on uzet onu stvar u ruke i zakuhat
Rusija je stajala i bila logistika iza Jermenskog separatizma i secesije Nagornog Karabaha koja nije priznata od UN-a niti EU sto su svi ovi ratovi i ratna stradanja posljedice Ruske politike
Tek sad vidis da su tenkovi obicno gvozde poredici sa turskim dronovima, armenci su uspjeli poskidat izraelske dronove a ove turske tesko, unistise im sve sa dronovima🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Nije Azerbejđan, nego je Turska uzela stvari u svoje ruke.
dobro ih je Azerbejdjan nakanto ovih dana
Vodi nas Taipe
Majku vam svima koji želite rat...
jadan i ti i ostali koji ovo podrzavaju.Bosanci su prosli nekoliko ratova i ovo ne podrzavaju diktatori samo da to znate za sva vremena.
Ma brzo ce biti gotov🤣🤣🤣, ovi turski dronovi su cudo tehnike, jadni oni tenkovi izgledaju tako bespomocno, doslovno ih ubise dronovima.
ovo je samo pokusaj da se skrene paznja sa razvoda Emine Jahovic, gdje li je ta ena sad, trpal je sad kakav turcin tamo ili se po beogradu skita....
Idiote! Poslao si djecu u smrt!
Hajde bar konačno znamo da je Azerbejdžan prvi počeo ili što bi brko rekao da su uzeli stvar u svoje ruke
Ko jači taj je upravu. Zato pametan kupuje oružje i hrani sviju vojsku.
1915 Jermena u Turskoj 2000000 1922 Jermena u Turskoj 380000 2000000 - 380000 = 1620000 dakle Turci su u 7 Godina pobili 1620000 Jermena, e vidite Ljudi moji to je definicija Genocida...
Erdonazi kmeci i kmeci