Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klasicni diktator
Diktator nije biran većinom naroda, već je nametnut, kao npr. Asad , Sisi….
Baš me čudi da će se ponovo kandidovat'... Ne bi on, nego narod traži...
kimin kim oldugunu birgün görecek aptallar yorum yapar
Po onom sto sam ja cito i razumio,Husein kapetan Gradascevic bi pobjedio Turke sa svojom multietnickom vojskom i stvorio nezavisnu Bosnu da nije bilo domacih Smail-age Cengica i Ali pase Rizvanbegovica,koji su stali uz Tursku a protiv Gradascevica i svoje Bosne.Gradascevic je,po meni,medzu najvecim sinovima Bosne ali slabo ili nikako ga Mediji nespominju.Treba traziti da mu se kosti vrate u Bosnu.
Zahiragica za presednika Turske neka ponese Cakiju
Najodvratniji oblik vladavine. Turska surađuje s ruskim agresorom i EU, ulizuje se, prodaju oružje, prijete i zabijaju nož u leđa svima, ovisno o trenutnim potrebama. Diktatorski šejtan erdogan konstantno otvara zatvore i u njih trpa neistomišljenike. Izbori u Turskoj su namještena farsa.
Sen salaksın
Nisam nimalo sumljo
Dobro jutro, i pobijedice naravno, njega niko ne mače vise
Ide Sultan po jos jednu titulu
ovoga puta ces da popusis ko kakir tvoj kum.
Kaže Bakir toooo kumeeee!!! Poguraj i mene u Oktombru valjat ću ti!
Predlazem da sto prije prenesemo kosti, najveceg medju nama, Husein-kapetana Gradascevica u Bosnu. I da, ako je ikako moguce, umjesto Alijinog Turskoj, Bosnu 'ostavimo' u amanet Austeiji il' Njemackoj... Kad je Osmansko carstvo bilo na vrhuncu, na sultanovom dvoru je vladao razvrat, bratoubilastvo, ludilo. Doslovno. Ubijanje brace je bila praksa: sultan Mehmed III (na vlasti do 1595.) je poubijao 19-oricu brace....
... Od kraja 16. do pol. 17. vijeka dvojica sultana zvanicno u imenu nose epitet 'ludi':Mustafa I (hranio ribe zlatmicima, imenovao vodice magaraca na visoke pozicije) i Ibrahim ( sexualni ovisnik, hodao go po i oko dvora, povezao u vrecu kompletan harem od 280 zena i potopio ih u Bosforu). A najludji medju njima, Murad IV, nije ni proglasen ludim. Iako je zabranio pusenje i kafu u cijelom carstvu, hodao oko dvora i, bez razloga, skracivao ljude za glavu, zene posebno, i sto-sta jos.
Yah .. ko veliko iznenadjenje , sta li..
Narod kaže prvi mačići i prvih 20 godina vlasti se u vodu bacaju, tek sad kreće tvoja era Tajipe!
Daily Sabah 😂
Nije uspio postati sultan