Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj ko rile iz vize za buducnost, samo na pricu uzima poene. Hajde sultane uradi nesto samo mekeces.
Što nebi i ti rusak na leđa pa pravac Palestina.
Erdogan na bini priča priče, dok je samo jučer 4 Broda i tankera iz Turske otišlo za Izrael. Prazna priča Erdogane!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Dok se 2.000.000 muslimana dogovori kako reagovati Gaze vise neće biti...onda ti je džaba prijavljivati ikoga
*2.000.000.000 muslimana na svijetu.
Sva dvoličnost samoprozvanih sultana i kraljeva izlazi na vidjelo!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mi smo bijeda da komentarišemo bilo šta, čim ti pošalješ kao država manje pomoći u novcu nego neki manji biznismen u Turskoj to ti kaže sve. NEK radi svako kako hoće i u svojim mogucnostima ali jedno treba da je jasno, ovo je projekat hiljadama milijardi vrijedan i nije od juče.
Kreni brko , ili ne seri.
Pa hajde spasi
Za ove sto laprdaju protiv covjeka a sjede i dudlaju šišu u nekoj dudlaonici: Sigurno vi znate razmjere njegovih poduzetih koraka i vidite kompletnu sliku i stanje svega što se dešava! Ipak ste vi predsjednici 80 miliona ljudi, pardon, popušenih šiša!
Budino Realni on je Americko Izraelski Podanik !
Puno pricas malo radis ! Suplju mozes prosipati zaguljenom Narodu vise si uradio za Ukrainu nego za Palestinu !
kad? kad ih sve pobiju?
Aha, I ?
Da bi sredio Jermene i Kurde morao je nešto i žrtvovat.
Druga stvar ako bi Turska reagovala i napala Izrael mislim da bi se ukljucile i ostale Arapske zemlje,samo da se nesto pokrene.Svima je preko glave zlocinacko zivotinjske vlasti cionista u Izraelu.
Daj ucini nesto mani se tetorike.Igraj prljavo,jer Amerika tako igra godinama.Turska je zvanicno 2.vojna sila NATO-a,posle Amerike.Ajde da vidimo dal Amerika SME da napadne drugu clanicu NATO-a,pogotovo 2-gu po snazi.Ako se to dogodi NATO ce se raspasti,a to nije nikome na zapadu u cilju da nestane NATO.Zato sam ubedjen da AMERIKA ne sme napasti Tursku,a ta karta je vrlo vazna jer je Turska jedina clanica Natoa koja moze pomoci Palestincima.
Nemoj ih dovama spašavat
Pa spasi ih, sta cekas..? 🤔
Ublehaš.
Vrijeme je da nesto uradite a ne da pricate evo slusam istu blebetanje 30 godina