Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A kod nas Nastavnik fizickog sa Laznom Diplomom hahahajajja
Ja ja Brkica za Ministra vanjskih poslova postavlja čovjeka o kojem je napravljena Serija Dolina Vukova tj..Polat a kod nas Nastavnik fizičkog.
Kad će i nama iz BiH biti omogućeno da sa ličnom kartom putujemo u Tursku? Kao što je građanima Srbije.
A onaj nas hajvan od mvp-a vodio granap
Zanimljivo da ni jedna korumpirana zemlja ne objavljuje kada imenuje sudsku vlast, da bi stvorili utisak da u toj zemlji sudska vlast radi odvojeno od vlade, sto ja laz.
Pa dokle više o Turskoj? I kad smo već kod iste,ni jedne žene ni na kakvoj višoj poziciji?
jeli on novi sultan, ja setao po jednim zapadnim gradom navecer kada je pobjedio i dosadila auta koja sviraju i masu mi, barem ga vole i oni turci koji nezive u tr. ja svoje politicare i drzavu nevolim.
Diktator
Nama tople misli a smrdiji lova. Krv nije voda
Erdogan je najveci neprijatelj Bosne,dokazani srbofik koji je uiozio novac u Srbiju kja je prenma medjunarodnim sudovima odgovorna za genocid i etnicko ciscenje u Bosni,on je zlo za Bosnu
Haiyaaa opet ovaj Turčin! Hej, ne zaboravite kako su nas Osmanlije uništile! Bake šipu mi racku! Nismo mi braća!
Prof.dr. Ivo Komšić na Face TV objasnio namjeru SAD i EU da BIH postane dio Europske unije i namjeru Turske,Rusije i Kine da se BIH prikloni euroazijskoj, totalitarnoj i dikatorskoj grupi država.
Ivo komsic... daj molim te..
Ivo Komsic u rangu travara Sejfudina Tokica!! Za diktaturu bi morali imati jednog covjeka na vlasti..syo je u Bosni nemoguce
Prof.dr. Ivo Komšić na Face TV objasnio namjeru SAD i EU da BIH postane dio Europske unije i namjeru Turske,Rusije i Kine da se BIH prikloni euroazijskoj, totalitarnoj i dikatorskoj grupi država.