Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala bogu pa se lider poput erdoana ne moze desit u bosni
@Zalaz takav bi nam bolje dosao nego ova tri sto imamo, bolje mi je nekog nabrijanog religijski predsjednika svejedno koje vjere a da imam jaku ekonomiju.
Sadam Husein je 80tih godina jedno citavo sitsko selo od 3000 ljudi pobio bojnim otrovom jer je jedan stanovnik tog sela pokusao atentat na njega... Erdogan isto radi sa svojim politickim protivnicima puni zatvore sa njima.. Sadam je imao na hiljade politickih zatvorenika koji su muceni do smrti u zatvorima...to svi iracani priznaju i otvoreno pricaju o tome
@MusstafaGaraggic Što ti nisi bio u tom selu da i tebe spali smrdo
Allah me sačuvao jer sam sunit i ne preskačem ni jedan vakat balijo
Strasno! Kakve poruke se salju predsjedniku Turske iz Njemacke!
Da li je iko pročitao ovaj tekst do kraja i da li ga je u potpunosti shvatio?
bolje da su digli merkelvoj, samo ona demokratski vlada po 4. put sa osvojenih ČAK 32.8% glasova za razliku od ''diktatora'' Erdoana koji je osvojio SAMO 52%
Hitlerovska posla
Njemacka apsolutno ne moze bez Turske i ne radi se tu samo o milijardama investicija,vec i tehnickoj saradnji u zajednickim projektima ukljucujuci i vojno-tehnicku saradnju.
@DonaldTrump2020 Tukac, u Njemačkoj živi više turaka nego što ima srba i vlaha na planeti !
@SilenceDoogood Gdje su ti Turci bili kad su Vlasi klali 90tih? Gdje su ta turska braća bila kad je nama u Bosni trebalo pomoć? Toliko Turaka, a nijedan da se sjeti svojih rođaka u Bosni?!? Džabe ih reklamiraš kad njih zaboli briga za tebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sejo Brajlovic > Erdogan
Tako ce i zavrsii
@DonaldTrump2020 dace Bog da se srbija raskomada i nadam se da ce erdogan to mirno gledat :D
@DonaldTrump2020 a tek sta ce biti sa skutorijom hahhah
@secondtonon3 Bujrum i njemu a i tebi okano 👔🇹🇷
sultan REDZEP TAIP ERDOGAN
I mi smo imali erdogana s tim da je tito bio mason ovaj je musliman, vjerovatno
Umjetnika-slikara iz Beca opet Njemackoj treba...
Mogu ga oni Erdoganu POdojčevele
Aludiranje na rat? Nece tako moći sa Turskon kao što ste sa Sadamom! Jedan je Sultan 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
vodi ga kuci..