Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cekaj ba zar nisu biraci vec izabrali urbano...ovaj ce ponavljati izbore sve dok ne pobijedi ruralno...
Čuj izjave kliksa:''Erdogan nakon glasanja u Istanbulu: Birači će donijeti najispravniju odluku.''!!!!!!!!!!Pa zar nije odluka već donesena ?Jel pogrješio Erdogan ili klix ?
@yeba.mene.drzava Poturice veleizdajinicke, evo vam vašeg turskog azijatskog nizerasnog vlasnika Turcina Erdogana sa usranom njuškom turskom
Sultan je milosrdan, dozvolice ponavljanje izbora, dok "pravi" ne pobijede!
cucno brkica :)
Glasa se dok Erdogan ne pobjedi...
Svi u Turskoj znaju da Erdogan i njegova partija kradu, samo nekoliko firmi dobiva sve poslove, njegov zet na čelu tih firmi... I slično... Naravno svi se boje reći nešto protiv tog biznismena. Ali ako Ekrem dobije opet ove izbore, a vole ga mladi ljudi i poduzetnici, neće više biti straha.
Muslimansko bratstvo u najboljem izdanju.
Pa već su donijeli odluku. Treba da se glase sve dok Erdoganova partija ne pobjedi.
Poturice veleizdajinicke, evo vam vašeg turskog azijatskog nizerasnog vlasnika Turcina Erdogana sa usranom njuškom turskom
Ako je imalo pametan držati će se kao i naši ovdje one - nije važno koliko je izišlo nego tko je prebrojao glasove, bude li imao svoje ne sumnjam kako će ovaj puta birači biti pametniji :-)
JUGOBALIJE NA APARATIMA
Igramo dok ja ne pobijedim, cirkus od Sultana, po ko zna koji put!
Kad oslobođenje donese Orhana Pamuka na prvu stranicu znači doslovno da ni Bakir ne računa sa AKP pobjedom
Ovo je početak kraja ere Erdogan. Kad Ekrem zaviri u gradske papire i pokaže javnosti kako se poslovalo, neće više imati puno prijatelja. To je uvjek tako.
Jesil narikt'o sve?!
Ovo kao u Ranama kaze kako si sedam puta se sam ranio ...pa kaze ja sam uporan decko,,,, tako ce i ovi glasati dok Erdogan ne pobjedi!
Demokratija je kad erdogan pobijedi
Ovce biraju kao i uvijek.....