Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozel se prodavat magla brkice
sigurno je pio rakiju u Srbiji
Kralj nesuvislih izjava, praznih prijetnji, bapskih kletvi i djetinjastih saopštenja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dragi predsjednice, ja bi zaista volio da vam vjerujem kada napdate Bibija. Tacno je da je covjek zlocinac, ali takodjer podaci do kojih se moze doci govore nesto drugo. Podaci kazu da je izvoz zeljeza iz Turske u Izrael visetruko uvecan. Cak i skrivate te podatke od javnosti. Nama je u Bosni pun kufer supljak, dosta su nam ovi nasi populisti.
Odličan komentar. Samo si zaboravio i naftu koju im isporučuju, a koja je iz Azerbejdžana
Čuj mi zahtijevamo i kritikujemo predsjednika Turske?! Halo jedina zemlja u Europi gdje narod pristaje na kolonikalnu vlast. Halo imamo STARATELJE kao djeca ometena u razvoju. Da odu u WC moraju da upitaju prvo u ambasadi. MI PODRZAVAMO to. Jedino gdje radi država je u bajkama medija koje financira ista ambasada.
Je brko, od tvog govora sigurno
Banda nego šta su drugo, puna podrška Erdoganu!!
sad znamo kod koga je Bakir ispekao zanat, i brkica je sigurno slao emisionare Netenjahu ja cu malo lajat na tebe ti vaki ti naki a vamo cu 5x vise pojacati izvoz zeljeza ka israelu
Erdogane, tvoje rijeci postujemo vise od alahovih. Znamo da cinis pravu stvar o oce Bosnjaka.
Preselio ti nama do aksama insallah
Jarak
Brko je poznat na jakim rjecima, al plin Im još ne zavrće Ko te ne zna
Arapi su zajedno sa Francuskom i Engleskom srušili Osmansko carstvo vjerujući da će im zapad dopustiti da imaju nezavisnu državu, međutim postali su kolonije koje je zapad sistemski oslabio i uništio, onemogućavajući bilo kakav napredak. Francuzi su uništili Irak i podijelili Siriju, Engleska zajedno sa Walter Rothschild-om a na celu sa Chaim Azriel Weizmann-om stvaraju cionisticku drzavu Izrael.
Samo laprdanje je bez djela
Merhaba arkadas
Turci
OKUPATORI
Popusti malo sa izraelskim napadom na Tursku
STO MOJA CEDEVITO DOLCE VITO
Isto neka strina.