Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Alija stvorio Bosnu pa da bude njegovo nasljedstvo druze
Ma lupeta....
Alija Izetbegović je prvi predsjednik BiH isto kao što je George Washington prvi predsjednik SADa. Naravno da jeste njegovo naslijeđe. Kome smeta - ima Zagreb. Eno fali im radnika. Bujrum.
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Samo nam zlatnih kašika pošalji ...
Qmeeeeee, neka nam kim yong posalje stagod u znak sjecanja na ćopavog broza
Bosna nije niti tvoja niti Alijina ona je od naših kraljeva čije ste glave odrubljivali. Neka nama Hrvata, ljudi jasno pomogli bez patetike, poslali 10 miliona i mirna Bosna.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
aljija,cosicev najbolji ucenik...aliji treba napravit spomenik na avali,jer ga bosnjacima uvali
Pogledj šta se StašaU nahvatalo a izjavu Erdogana ko Muhe na G...a. Jok eto Bosna je naslijeđe Bobana...
Samo da kao član DF ponovim jedinu neobitnu činjenicu a to je da je SDA Alije Izetbegovića je jedina državotvorna partija ove zemlje.
Turska je naša majka, Hvala Erdoganu ocu našem
Jedan vreca za mog Bookira!
Kolonizatori
Fgr na aparatima
Ja mislim da je bar stotinu komunista pukao srčani nakon što su pročitali naslov.
Nije Bosna Alijina ,niti nedaj Boze Bakirova,ali je njegova zasluga za nezavisnot ogromna. Nije slucajno da ga Erdogan tako cesto pominje a i drugi. Mozemo biti ponosni sto smo na celu imali postenog i casnog predsjednika ,dok su komsije za lidere imali ratne zlocince.
Sto ne mogu shuplje...
i ti i alija
@svojnasvome,mislio sam da su ovi sa Pala genetski Tajipu braca
Tajip nonstop baca suplju
Bosanska braca i sestre su vise zaduzeni kod svojih zemljaka koji su sa ljudinom iz Hrvatskog Zagorja vratili zemlji drzavnost. Granice su isto tako njihove.
Od sada našu bosansku braću nećemo ostavljati same. Znaci do sad je bilo ko nas j
Od sada našu bosansku braću nećemo ostavljati same. Znaci do sad je bilo ko nas j