Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sipci, Hrvati, Dodik i RS podrzavaju Izrael, Bosnjaci i Srbijanci Palestinu, koja konfuzija na Balkanu
Pa bosnjaci podrzavaju teroriste i psihipata vucic podrazava palestince teroriste...odnosno hamasa podrzavaju.To je jednostavno.
Psihopate uvjek idu na jednu stranu a vamo ovi normalniji na drugu.Islamski radikali iz bosne za hamas i radikal srpski vucic za hamas...jasno je...radikali za radikale. ...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Papa bi isto tako trebao tražiti od diktatora Erdogana da se spriječi masakr Turske nad Kurdima. Ne samo da ih ubijaju po Turskoj nego se šalje vojska u Siriju i Irak gdje se vrše strašni zločini nad djecom, ženama i starcima kurdske nacionalnosti.
Sta ce papa ba kad je i sam sotonjara cionisticka, ali platit ce svi oni i skuplje nego sto mogu zamislit.
Ajde ba Jadogane bavi se svojim poslom. Korona ti hara drzavom jos uvijek, Euro ti vrijedi 10 lira, inflacija je 20%, mjenjas guvernera centralne banke svake godine.. pusti palestince jer ti isto radis kurdima, hinjo jedna. Bez turista ove godine i njihovih eura i dolara crno ti se pise
erdo sta bi od sirije ?
Nije Papa levat sultane mali.
Erdoğanu ko da je Željko Komšić savjetnik...
Erdogan je za uzvrat Papi obećao još koju munaru izgradit na crkvama. Ortodoksnim doduše. Ima li još crkvi u Turskoj?
Riskiram da budem banovan( po meni bez razloga) ali moram reci. Erdogan trazi od Pape da pomogne u zastiti Palestinaca od Izraela. A babo Erdogan svakodnevno to isto radi Kurdima. Da nije zalosno covjek bi se mogao smijati do besvjesti. A papa bi trebao izabrati stranu. Ili dobro ili zlo. Ne moze se sjediti na dvije stolice.
pisite, i tipkajte
pa vatikan je mogao zaustaviti svaki rat u svijetu ali izgleda nije imao interesa
Poslušaće te sigurno, posebno nakon što si napravio *ranje sa Aja Sofijom.
Jadan si moj brko,sve velike rijeci a nista... Jos su jadniji oni koji se kunu u njega.
Koliko dobar toliko i los potez po Erogana i islamski svijet. Mudar odgovor pape i bice to samo los potez
Tu papa nepomaže niti koji drugi vjerski... Ali zdrav razum pomaže... Sad nema primirja dok Hamas ne pokaže volju za pregovorima. Danas kažu da bi prestali ako Izrael prestane.
Interesantnije je da današnji Srbi imaju u krvi najveći postotak turske krvi : altajsko-anatolski (turski) haplotip Hg2 sa ukupno 49% u krvi Srba. Oni se danas slobodno mogu nazvati po genetici pravoslavnim turcima!