Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šuplja. Tamo je rat 75 godina i prstom niste maknuli, ali nikad. A, sve ćete uraditi da ih zaštitite, jeste, jeste, aha, aha ubleha čista.
Ataturkova turska jos nije izumrla.
Još malo i Avaz vas prestize. Zahvaljujući AI. Khkhkhkh. Samouništenje.
satrat će ih ameri ako prstom dirnu u Izrael.
nemojme Koga su Ameri u svojoj historiji satrali? Nisu mogli vijetnamce sa bambusovim motkama satrati? Koga su satrali? Osim što su uništili svaki mogući oblik života u tim zemljama i satrali im resurse a koji su oni to rat dobili ?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
PRIJE ĆE BITI OBRNUTO.PUNO SE TI ERDOGAN UMIŠLJAŠ.
ODGOVOR ZA ihvan prije 16 sati Nije on izvozio vec privatnici koje ne interesuje nista osim profita. E PA DE MALO CITAJ STA ERDOGAN SAM KAZE 3 maja 2024 Predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan izjavio je danas kako njegova država ne može ostati samo nijemi posmatrač izraelskih napada na palestinske civile i da je obustavila trgovinske odnose s Izraelom u iznosu od 9,5 milijardi dolara, javlja agencija Anadolija. KONTAS SAD BOLJE ?
Prejak je na rijecima
Turska ima svoj interes setimo se izdaje Arapa Osmanskog carstva jer su stavili naciju prije vjere a sad ovo je solidna ponuda al Arapi iz SArabije nemaju želju da Turska bude glavni baja u tom dijelu regiona. Arapima vladaju isti kao i prije 100 god
Ovdje se radi da se Amerika stavi u situaciji da shvati da podrzavanje Izraela ima cijenu. Ima Kina i Rusija na drugu stranu i da balans snaga može se prijeko noci promijeniti.
Erdogan to zbog glasača
Aha, dok im prodaješ sve i svašta ti ćeš negdje ući. Pametnije ti je da šutiš, bar ne ispadaš lažov..
Kada je otomansko carstvo englezi francuzi i ostali krstaši su prodrli u Tursku i pošto su porazili Turke ponudili su im dvije opcije.Jedna opcija je Ataturk i ugovor da Turska nikada više neće napraviti hilafet a i naravno samim time da ne smije pomagati druge muslimanske zemlje kada su u borbi protiv krstaša a druga opcija je da Turska postane Engleska kolonija.Izabrali su opciju zbog koje je pomoć turske muslimanima samo šuplja priča.
Istice taj ugovor ove godine..
Di si litos bio?! Malo kaskaš...
Srbin sam, ali navijao bih u ovom ratu za Turke. Navijao bih i za Bošnjake da imaju muda da pomognu Palestincima.
Moj druze, milijarda ipo nas i niko nista. Nas Poslanik saws nas je opisao kao "morska pjena" Zavoljeli dunjaluk a imamo strah od smrti
Prazna priča...
price za hojirilije
prati i ti irfan peci . Kian kermanshahi i legendu Michael Strzenberger!
Znači prdi u vjetar.
Ups, zaobišao si Klixov "AI". Upravo šalju patrolu na tvoju adresu.
Karabah sa čijim oružjem??