Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Erdogan, čista istina
Sultan samo kaze par rijeci, ali ne smije pisnuti. Zalosno je sto fanovi Alije i Bakira Zivkovica ne mogu da shvate kakva su nam to “braca”
izrael = zločinačka bolesna nacija, genocidna, monstruozna, samo ničija nije do zore pa neće ni njihova, doživjeće gore stvari nego u prošlosti jer karma je čudo neviđeno, izrael = fasizam / nacizam
Hitler je gospodin za ono cionističko smeće.
Svi muslimanski lideri danas su licemjeri! Da ih dragi Bog ukloni I dovede iskrene lidere! Muslimanski svijet ima I resurse I ljudstvo I tehnologiju I sve.. a nisu u stanju da dostave "kruh" toj dijeci dole. Kakav zakon svjetski? Israel radi sto hoce a ti Erdogane kao poštuješ zakon? Čiji Zakon?? Veći od tebe su Jordan i Egipta.. koji granice. Ma svi ste isti.
Opet ovaj blebece a samo na biznis misli pa on bi prvi uplovio u poslovne vode s njima samo da se sta naćari i zaradi
Sve više shvatam onog slikara iz Austrije.
Jedina banditska, teokratska,teroristička, genocidna (70 godina terora-Irgun,Haganah... ubice tzv IDF) država je Izrael. To posebno dokazuje posljednjih 6 mjeseci. 7 oktobar je njihova režija!
Erdo ,..makar si im rekao.., ako ništa...A , da je sreće , pa da se sve zemlje sa muslimanskom večinom udruže , i sve ono raspoloživo što su nakupovale od Zapada ,uz materijalnu bazu koju imaju , ...Uhhh...,🥴🤨😡
Nisi pogriješio ni minute
izrael = zločinačka bolesna nacija, genocidna, monstruozna, samo ničija nije do zore pa neće ni njihova, doživjeće gore stvari nego u prošlosti jer karma je čudo neviđeno, izrael = fasizam / nacizam
Hitler je kamilica za Natanjahua
Brko je ovdje pošteno rekao.
Ono kad Bošnjo dok pije kolu i kupuje u Zari morališe o Turcima kako nisu prekinuli ekonomske odnose sa Izraelom...
Kad si sila pa možeš reći što ti volja, posebno kad zboriš istinu. Dok EU drhti i šuti
Ima jedna izreka...ne slušajte šta govore gledajte šta rade. Pametnome dosta
Sprcani RcegGovnarski trokutistanski katolički fundamentalisti iz 6,75 % sprcotrokutnjaka Čapljina -Posušje-Prozor ne može organski ovog čovjeka a svi koga ustašhe ne podnose, znaj da je prava ljudina.
Brkica ga je ukakio što nije dovršio posao. Ostavi ovu bagru da zagorčava živit čitavom dunjaluku.
II.....ŠTA je PJESNIK HTIO REĆI??? JAHUDISKI ? ERDOGAN JE GOSPODIN ZA USPOREDBU.
Klaponja! Samo klapa, a konkretno ništa nije učinio...