Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ga iz trezora centralne banke BiH
lud tip 110%....
reichsfuhrer56@ hajmo mi vani
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...pa, bori se ti?
Ode islamista u tri...
Star je on za borbu. Iz provjerenih izvora saznajemo da je poslao svog sina u prve redove da se bori protiv pobunjene vojske.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Procitajte ovaj tekst...poucan je http://saff.ba/david-rockefeller-ukoliko-zelimo-unistiti-islam-onda-moramo-krenuti-od-turske/#.V4nK6et97IU
Prema posljednjim informacijama ništa od ovoga, *Vojni udar je udar čitave vojske protiv civilnog sistema vlastite države - od tog udara nema odbrane i taj udar melje sve pred sobom, i takvim udarima se ne treba suprotstavljati jer vojska - oružana sila vlastite države preuzima komandu nad čitavim sistemom. Ovo nije bio vojni udar - ovo je izgleda teroristička pobuna jednog malog djelića turske vojske sa Bog zna kojim ciljem, al da su napravili problem jesu.....
U jedinstvu ummeta je snaga. Prelijepo je gledati ujedinjen Turski narod kako gazi izdajnike. Svaka čast medijima koji prenose snagu tuskog naroda i njihovog jedinstva. Upravo gledam proboj naroda na aerodromu! Kada ćemo mi doseći nivo turskog jedinstva..!
Ne ide to tako. Demokratija je da se vecina pita. Vecina zeli Erdoana o kraj price. Gullen je sa ovim sebe samo dokrajcio. A Bosna je jedina zemlja gdje vecinski narod mora da pita manjinske moze li nesto da uradi. Druge zemlje do ne dozvoljavaju. Eto zato je Turska velesila dok je BiH banana drzava.
Ode Erdogan... Baka na aparatima...
Bake na aparatimaa
Dace mu Bake spasitelj azil u trezoru ...
Dace mu Bake spasitelj azil u trezoru ...
Dace mu Bake spasitelj azil u trezoru ...
https://twitter.com/AydinCingoz/status/754070826815807488/video/1 Vojska je popušila (:
Erdigan krsi Ustav Turske sa svojom prekomjernom zeljom za predsjednickim ovlastima, to je njegov kraj.
Miš iz podruma šalje narod na ulicu protiv vojske......zvuči mi poznato, tako je i naš miš iz babinog kabineta radio
I da bi zadrzao vlast tjera ljude u rat da udare jedni po drugima cccccccc,
Pazi ti bolan sta on laprda,poziva narod i nenaoruzane građane na nauružanu vojsku da napadnu. Mogla bi se Sirija ponoviti ako stvari izmaknu kontroli.
ebena je ovo stvar. tako ti je sa demokratijom. mnajina ne da da vlada većina. tako je već 20+ godina i u našoj lijepoj bih
Ova 'izjava' Erdogana je montirana i ocito jeftin spin. Iako je vec bivsi predsjednik i vjerovatno u nekoj vrsti panike i straha. Malo je vjerovatno da je pozvao narod na bratoubilacki rat, putem Skype-a. Ukoliko je vjerodostojna, izjava kojom otvoreno i bez ikakvih politickih ili diplomatskih manira, poziva na krvoprolice, isto je sto i potpis na vlastitu smrtnu presudu. Mozda je od frke malo puko, ali toliko glup nije sigurno.