Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno vise!! Pozdravljam potez Erdogana, trebali ste i ranije to uraditi 👍
Srbija i rs sada ne mogu pozvati Rusiju za pomoć kad budu barikade u Beogradu, Turci će lomiti ruse koji pokušaju pomoći protektoratu Srbiji
Dodik planira bijeg iz drzave, ali mu zatvorili nebo do Rusije, ne zna na koju stranu bi lahno
Zatvara se krug saradnika, čak se i Kina ne oglašava kad su vidjeli strahovite sankcije svijeta, zamislite da Kina nema gdje izvoziti svoje điđe miđe :D?
Sreća pa im je zapad veliko tržište
Bake proevropski element a Dodik i Čović proruski igrači. Panetnom dosta
zabrani ratne brodove i to je nesto
Merhaba asker ben geldim konuşalım aptalca yorum yapanlar için
Posijedile mu brcine od stresa
Ja stvarno ne vjerujem kako se možete zamarati ovim glupostima pa ljudi dragi uživajte u životu je*e vam se da izvinete gdje ko kad napada guzite što više pravite pare živite život i da nas na Balkanu napadnu za šta da se borimo?? za političare koji su u podrumu i kasnije će opet krast ili?
nema rata turaka
Jel to zbog Krim Tatara koji ne znaju dal´ bi piskili il´ bi kakili, danas hoce da su u sastavu Ukrajine, sutra vec traze od Zelenskog da se uozbilji i ne naziva ih Ukrajincima jer oni hoce da zive u sastavu Rusije? Osim toga clanica je NATO-a a ne SSR-a a svu tehnicku nadmoc danas ima Zapad, ne Rusija.
Osim toga ruskog medvjeda treba vratiti u Sibir gdje mu je i mjesto, isto tako i sVrbijanska 2 medveda jednog iz genocidistana a drugog iz Beogradskog pasaluka treba zatvoriti u kavez i pokazivati kao cirkusku atrakciju..
I ovaj sišo sa jedne stolice
Ne daj se Brko!!!!
Bošnje samo da vam čestitam dan nezavisnosti. Neka vam je sretno i berićetno, sve najbolje iz susjedne Republike Srpske. Ja moram da liježem još malo, ujutru se mora na posao. E blago se vama, sjutra neradni dan.
Sretan i tebi zemljače dan nezavisnosti naše lijepe BiH. Akobogda, vrlo uskoro budete kutarisani nacionalnih entitetskih ispirača mozga i napokon postanete konstruktivni sugrađani svima nama ostalima... Red bi bio više - pa da vas ne uskraćuju za slobodne dane :)
...ograničiti prolaz nekih ruskih plovila iz turskih moreuza... da ne bude poslije da je mislio ribarskih...
Da skapirate prvo,blokiran svima kojima nije maticna luka u crnom moru...
Erdogan je upozorio i ogranicio sve zemlje na prolazak ratnih brodova preko Crnog mora, a ne same Rusije, da bi se sprijecilo eskaliranje rata. Tako sam procitao na turskom portalu.
Bravo Redžepe
Neuki korisnici doživljavaju ekstazu i prije nego pročitaju tekst.Pročitajte debili članak, pa onda divljajte.