Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo zašto Erdogan podržava Putina, Vučića, Dodika i slične likove... Vjeruje da je napasti slabijeg komšiju i oteti mu teritorij najnormalnija stvar na svijetu.
Upravo.
Nije Turska otimala teritoriju već je spašavala sjeverni dio Kipra zbog najave Grčke da će priključiti cijelo ostrvo Grčkoj! Grčkom je tada vladala vojna hunta koja je predhodno izvršila državni udar u Grčkoj!
Evo zasto turcima ne smeta RS, imaju oni svoj RS isto kao srbija
Pa nek Britanija prva dadne svoj teritorij na Kipru, ko begi ujedinjenje a da pitas Britance daj nam svojih 5 posto, bilo bi, a sto ja???
Sjeverni dio zaostao niko ga ne priznaje u potpunoj izolaciji
Erdogan isti Putin - tudjoj državi naredjuje sta može uraditi a sta ne može.
Očigledno je da novopečeni klix analitičari veze nemaju šta je bilo na Kipru, zbog čega je Turska (uz saglasnost Amerike) napravila vojnu akciju i zaustvila Grčku vojnu huntu da preuzme kontrolu i anektira Kipar. Masakri koje je ta hunta napravila nad Turskim stanovništvom. I na kraju zbog čega je EU primila pola nekog Blisko Istočnog ostrva koje nema uspostavljene granice u svoju uniju.
Ono što je bilo sa BiH 90tih od strane Srbije je isto što se dešavalo na Kipru od strane Grčke. Mi smo srećom imali nekog da nam pomogne da se izborimo protiv totalne aneksije isto kao i tursko stanovništvo na Kipru što je imalo Turske vojne snage koje su zaustavile masakre i totalnu aneksiju Kipra od Grčke vojne hunte.
Srce srbije. Isti ste ko pravoslavna braca
Vidim ja da je balkanski problem ipak genetske prirode. Tamo gdje su ovi vladali, i još puno šta radili, sve neka oka, srca, svetinje ispadaju dok se elita nemilosrdno bogati a narod siromaši i iseljava. Đe nas Švabe ne okupiraše.
minirati i napraviti dva ostrva
Kipar je srce turske
Joj licemjera u komentarima. Izraelci kada invaziju gaze pokrenu onda je to nepravedno, ali kada Turci nista drukcije ne ucine od Izrealaca ili Rusa onda se odjenom bijedna opravdanja traze. Svako ko jedno pravda a ne i drugo nije neko koga interesuje ljudska patnja vec samo neko ko prosipa pecinsku verziju politickog Islama....
Upravo tako.
Ili si mlad pa ne pamtiš ili si pogrešno informisan! Turska je izvršila invaziju sjevernog Kipra jer je Grčka htjela da anektira cijelo ostrvo! Grčkom je tada vladala vojna hunta! Btw sjeverni dio Kipra je glasao da je ZA ulazak cijelog Kipra u EU dok južni dio nije bio ZA ali ih je EU ipak primio u EU! Licemjerstvo EU par exalans
genetika je čudo
500 godina vodanja opanaka oko kuce
i turMska ima svoj Pe Cee
Bolje da to Grci prodaju Turcima i vozdra! Svakako je tik uz Tursku a Grčka ima gomilu ostrva.
Evo na koga je nas Milo zato i voli sultana
https://pbs.twimg.com/media/GODRp_hacAAl84D.jpg