Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jablanici selame, a Tirani dzamiju
Nisam mu simpatizer zbog populizma u zadnje vrijeme, ali nije istina za poplave. Komplet mehanizacija turske firme Džengiz koja gradi autoput radi na čišćenju terena. A poslano je desetine vozila i opreme
@useru826 tko te plaća da lažeš i siješ smutnju...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Izgleda da mu je Alija i Srbiju ostavio u amanet cim ih svako malo obilazi
Srbija sa AV je izuzetno kooperativna zemlja prema Turskoj, u BiH Tursku jedino ozbiljno shvaća Milorad Dodik dok ostali a posebno bošnjački političari bježe od Erdogana.
Dodik svakog shvata ozbiljno za pare
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ne najvecu fabriks koja ce zaposljavati i omoguciti bolji zivotnama ovo duhovno ne pomaze,nema vise kriminala nego na balkanu dzaba vjerski objekti kad ne prijenja za narod
a ja mislila najveću tvornicu, da svijet ima gdje radit i proizvodit.
Taj isti Erdogan zaboravlja da se Vucic sastao sa Njatanjahom.I da ga je podržao.A u isto vrijeme Erdogan ko fol podržava Palestince.Nemoj ih Bogati vise podržavati a nista ne preduzimati.
Neznam jel gore što imamo lažne prijatelje ili agresivne komšije.
Nemoj nam više suplje brzo...eto ti Vucic
A sta je s bosnom, kao uvijek njima pare nama selame
Blizu ti je Bosna ti predstavljaš kao njen čuvar ,zašto je ne posjetiš i odeš malo u Jablanicu da vidiš tragediju kojaje zadesila narid koji ti "čuvaš ".
Učešće Erdogana na forumu sa predsednikom Vučićem otvara nove prilike za ekonomski razvoj i jačanje saradnje između Srbije i Turske.
Ovaj susret pokazuje značaj saradnje Srbije i Turske, ne samo u ekonomiji, već i u rešavanju globalnih izazova.
Srbiji fabrike Albaniji džamija.
fabrike okupatoru dzamije sironiji
A sto je navalio Aco sa svojim umjetnim botom na KLIX, haloooo imas ti informer, ovde ti ne pije vode.
Izgleda i on dolazi po svoj dio litijuma i smatra da ima prioritet kod rodbine.
Dobro dosao prijatelju, a Erdogan je neko ko je dokazani i dobar prijatelj nase zemlje.
Od velikog značaja poseta Erdogana za Srbiju.