Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lazu sami sebe i narod svi,kako Njemacka tako i Turska...uvijek narod ispasta,trgovina ispasta i mnogo toga....kroz medije se stvara mrznja u EU zbog Erdogana i njegove politike a isto tako zbog politike Njemacke i slanja oruzja Izraelu stvara se mrznja prema njemackom narodu gdje vecina i ne zna pravu sliku muslimana osim sto vide na ulicama i sto im mediji plasiraju !!
imate podršku, samo je lažna
Sta je sad ovo, sultan opet u EU hoce hahah
Tražiš da udes u EU a i sam ne vjeruješ da je moguće. Bar kako sad stvari stoje, teško.
Federalna ministrica okoliša i turizma Nasiha Poder (@NasaStrankaBiH) odobrila je iz federalnog budžeta 83 hiljade KM kompaniji Tim System Sarajevo čija je suvlasnica bivša novinarka i političarka Sanela Prašović Gadžo i 72 hiljade KM kompaniji Dig. IT. in. Sarajevo čiji je vlasnik Feđa Hadžifejzović, direktor Face TV-a preko koje @NasaStrankaBiH vodi predizbornu kampanju
Haha SDA botovi od ranog jutra punom parom u predizbornoj. Dzaba vam, nema vise nikad povratka SDA u Sarajevo :)
Ne zelis ti EU kao sto EU ne zeli tebe, zato sto je EU hriscanska i zato sto bi ulaskom Turske hrana i mnogi resursi pojeftinili, oborila bi mnoge firme koje sada uzimaju lovu.. Islamskim zemljama bi bolje bilo da se ujedine u svoju uniju.
Covjecanstvo se nalaza u najgoroj situaciji od pocetka njegovog nastanka. Zapadna satrologija vise ne prolazi i Istok je naucio da folira, manipulise, laze i petlja. Jucer predsjenik Irana daje izjavu kako ne podrzava agresiju Rusije na Ukrajinu a dan prije isporucio rakete dugog dometa, danas Erdogan daje izjavu da ocekuje od Njemacke podrsku za ulazak u EU a svjestan je da su upravo oni najveci kocnicari...