Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to ti je isto, glumis prijatelja BIH a ljubiš se i grliš sa Dodikom
Gu...162 Upravo tako
Dakle, treba da se okrenemo - Putinu? 🤣🤣🤣 U, mamicu ti...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nikakvo partnerstvo i nigdje ne postoji...Postoje samo interesi , ;..I ništa više ...! npr..; ..šuruješ sa Putinom , prodaješ dronove Zelenskom , u nato si , a kupio s-400 , i..td..i malo kupusne kalje...😜🥴😡
Srbi dusom i srcem uz Palestince a Bosnjaci uz Amerikance…..koje ludilo je ova BiH
Erdogan je qrcevit i nije poltron i ima yaya nazvati stvari pravim imenom. Takvi su i Orban i Milanovic i steta da su jedini takvi u EU.
Tako ste i vi Rusima oborili miga, pa sad najbolji jarani ;)
Tako je Amerika je zlo ove planete
suti cigane - na papiru ti je Izrael saveznik (naravno, jer ti odgovara) a s druge strane pravis se musliman i dajes podrsku palestincima.
Ljigavac,nevjerujem da ikoga interesuje sta ti mislis.
Sprema se rat istoka i zapada.
Tebi su svi "prijaterlji" osim muslimana SAD, Rusija, Izrael, Dodo a svi samo interes vide i čekaju priliku.. ne mogu da shvatim da si toliko šupalj..
Kad ti dodjes na red a doci ces sigurno, niko ti ne treba pomagati. Decenijama vas koriste da ubijaju muslimane a vi se pravite da to ne vidite
Brko, brko, šuruješ sa putlerom
Koje gluposti te baze su postavljene nakon raspada osmaskog carstva i tursko grckog mira turci su pristali sami ..ovaj brko nije od loze sultana nije vrijedan paznje
pa ukini i ti njima jednu i to je to,šta samo kukaš
Te baze služe da se nafta krade, prodaje i finansirsju druge terorističke organizacije. ISIS su Ameri stvorili, naoružali, Izrael i Amerikanci lječili njihove ranjenike. AlQaida je isto stvorena uz pomoć Amerikanaca. Biden gubi i ono malo kredibiliteta što je imao.
https://m.jpost.com/middle-east/report-israel-treating-al-qaida-fighters-wounded-in-syria-civil-war-393862