Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako će i Bosnu blokirati babo.
gooUser 934......ti kao da ne znas da ima srba i u BiH !!!
Neće on blokirat, mi ćemo sami sebe blokirat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tooo Redžepe Srbendoo
Srbofil jedan!
Erdogane majjjmune... He-bo li ti Kurdi nanuuu... Evo ja podrzavam Kurde jer si imm uzeo sva ljudska prava i nazivas ih teroristima. Ti gledas samo svoj interes... a svedska i finska su raj na zemlji i demokratske za razliku šugave turske koja živi od alkohola i qurvaluka.
a turska je nebo mira 😂😂😂 svi teroristi svijeta su preko turske usli u siriju i irak! sve qrve isilovaca su preko turske usli tamo!
Ti pricaj a lira pada sve vise i vise zbog tvojih odluka
A sta bi glasao u slucaju BiH?
Bolje su Bosanci i Hercegovci primljeni u Švedskoj i Finskoj nego u tvojoj Turskoj.
Alo se budes pravio majmun mozda Tursku izbace a ubace Finsku i Svedsku
Btavo, samo tako, cuvaj ti svoje rođake Srbe nemoj se njima zamjeriti a za ostale bas te briga. Rod je rod, nije krv voda.
O terorizmu priča erdo koji je terorizam nad Bošnjacima nagradio i dan danas nagrađuje. Ni genocid ta "bratska" turska nije priznala
Zar nije jasno da Erdogan pomaže Putinu?
Kratko i jasno nema većeg debila nit ce biti
Bas sve vrvi od terorista. Gori su od Afganistana. Mene ovaj nas 'brat' bas nervira.
Bogati više i tebe siti sultane, a po svojim zatvorima držiš na 1000 neistomišljenika!!!! Rezoluciju o Srebrenici niste usvojili!!!!! Bruko!
Igra opasnu igru
Nema veceg teroriste od tebe otac te ybo klosarski
biga1972 Tako je kralju istina ziva 100%
Pokaži to prijateljstvo jednom, pa ih uslovi i ulaskom BiH u NATO.
Ne nego ih uslovljava da moraju prestati pomagati PKKu i da ih proglase teroristickom organizacijom, pa ce glasati za njihov ulazak u NATO
opet mracne sile loze svedsku i finsku na propast,ne fali im nista biti neutralne ali cilj je izazvati ratove,smanjiti populaciju,povecati siromastvo da bi se lakse upravljalo bijelosvijetskim masama.Mir i Dogovor su jedini spas posebno evropskim ljudima