Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i treba blokirati sve
Sve blokirak. Sve je to iz Izrae
Sve ih zabrani Sultane!
Uređenje po Šerijatskim zakonima je pravi naziv..Islamizam je izraz pokupljen sa zapada i zvuci dosta radikalno, ratoborno i napadački nastrojeno prema.ljudima koji ne podrzavaju takav oblik uređenja,a u sustini nije takav ..
U pravu je za ovo brko
Sta mislite da kod nas blokiraju hahaha
Nema dovoljno followera pa blokirao haha. Za Palestinu I Palestince su uradili koliko i ostatak bliskoistocnih zemalja - nista! Ali za vodjama milionerima odmetnickog Hamasa se place.
Sve što je rekao predsjednik Erdogan upravu je. Instagram i druge društvene mreže su u službi cionista.
Zasto Saudijska Arabia šuti? Imaju najvecu moc,dovoljno da prestanu isporuku nafte i sve bi ovo bilo zaustavljeno.Mogu citav svijet baciti na koljena ako žele.
zato sto bi onih 2500 princeva pojeo mrak istog trenutka.
Zasto što bi doživili sudbinu Kralja Fajsala, koji je slično uradio pa potom glavom platio 1975
I SAD bi blokirale tudje drustvene mreze pod istim izgovorom, to su instrumenti za prikupljanje obavjestajnih podataka i dezinformisanje javnosti
Kad Erdogan nekog optuži za cenzuru je kao da te SDA optuži za korupciju.
U it biznisu sam, i tacno znam da sve prate preko mobilnih uredjaja,kameru lokaciju mikrofone foto galerije bankovne transakcije itd. Nokia 3310 je najmanje zlo, sve amerikanac prati.
Svaka čast što klix nije objavio onaj fejk snimak kad sultan šamara dječaka na bini što mu nije ruku poljubio.
Naravno sve je bez ironije hehehe
Da smo pametni da sve odbacimo i predjemo Na nokia3310,a ne ovako mosad i cia nam u kuci svaki dani djecu nam snimaju
I neka je. Daj je pameti da se i kod nas blokira ali to se nikad nece desiti. Glupi influenseri i influenserice, paraziti koji zaradjuju novac na osnovu nicega, a ne doprinose drustvu nicim korisnim. Da ne spominjem da instagram cenzurise sve objave vezane za Gazu i zlocine koji se tamo cine, a nisu to cinili za Ukrajinu. Da ne spominjem ono kad su rijec "palestinac" prepravljali u terorista.
Sta tebe briga sta drugi rade?
Briga me zato sto ovaj sistem pogoduje samo parazitima. Obrazovani se nemaju cemu nadati. Na birou, rade za sicu, a influenseri koji ne doprinose nicim konkretnim drustvu, osim sto pobudjuju niske strasti osobama nize inteligencije. Parazitiraju na drustvu koje doprinosi sistemu u kojem se nalazimo. Kakvo glupo pitanje. Cuj sta tebe briga sta drugi rade. Sta je ikoga briga za bilo sta na svijetu onda? Prestani disati ako te briga.