Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo baca na Lenjina
hahaha fakat lici
FREE PALESTINE !!!!
Nevezano za temu, sta je Bilal osim sto je Erdoganov sin?
Šta te briga. On bar protestuje a šta ti radiš. Čekaš neki koncert neke srbijanske pavaljke.
On je Vala Bilal i buduci vodja Turske
Sve velike Carevine su padale preko sinova i zato se došlo do Republika a republike propadaju jer se i tu ubacuju sinovi! Samo pogledaj da li je neko samo sin ili iza sina stoji neko djelo! Btw kod nas je tragedija jer su nam oca postavili na prevaru preko Obavještajnih Službi a ne Izborima gdje je pobijedio Abdić a da tragedija bude veća takav DB otac postavi sina i tu spasa više nema!
Razligu...
Protestuju zli i licemjerni.
Mogao je kosu uradit pored toliki klinika u Turskoj za transplataciju on celav.
Ne daj Bože da se ko od susjednih političara pojavi na nekom od skupova stranaka iz BiH, onda je to miješanje u unutarpolitičke stvari BiH. Kako licemjerno.
Košarkaška reprezentacija BiH u kolicima je osvojila zlatnu medalju na evropskom prvenstvu koje se održava u Sarajevu. Bruka i sramota za novinare da ni jedan članak nisu objavili, ni jedan portal nije ispratio dešavanja na evropskom prvenstvu koje se održava u našoj zemlji.
Vako je Bakir kakio sa balkona
Grdne moje rane, kao da su u predizbornoj euforiji
Sutra ujutro vatromet počinje ..
Ovoliko pumpe oko vođe a u Gazi skoro 50 000 mrtvih i niko ništa.
Samo se sarajlije stide da protestuju za Palestinu. Sarajlije su u kaficima. Sta ih briga za Palestinu.
Čitaj... Educiraj se... Ne boli... https://www.klix.ba/vijesti/bih/masovni-protesti-podrske-palestincima-u-sarajevu-pogledajte-sta-smo-zabiljezili/240803085
I ti i babo ti samo pričate i po svadbama hodate .
Samo šuplja, ništa konkretno!
polako se karte otkrivaju. sultan je nervozan
Sljedeća izraelska meta
Turski Bake :)