Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rijesii smjestaj za citav zivot
Ma ocigledno tesko psihicni neuravnotezena osoba. Ako cemo realno, u skladu sa EU demokratskim principima, ova osoba treba lijecenje, a ne zatvor. Ako se ja licno pitam, metak je sasvim dovoljan.
Nije pokazao kajanje na sudu, samo ga je zanimalo kako ce to sve ispasti za njega; dobice uskoro odgovor, u zatvoru ga zeljno iscekuju Hans i drustvo(plavi decki) da mu opecate guzu i udaraju stembilje svaki dan, izbjeljivanje do kraja zivota
Samo da dodam ovaj Eritrejac nije musliman nego hriscanin pravoslavac, Eritrejanci su pravoslavci koji su se odvojili od Somalije koji su muslimani, znam to jer ovdje u mom gradu ima dosta Eritrejanaca i svi su pravoslavci.
I sta je autor ovog nadasve mudrog komentara zelio reci? Kakve veze ima da li je covjek musliman, pravoslavac ili budista? Zlocinac je zlocinac.
Kud si u njemacku otisao, ovdje bi bio sakrivenbi mafijao bi, ovako dozivotno sad....
Nakon 15 godina može tražiti pomilovanje ali je kod ovakve presude puštanje na slobodu tog zločinca skoro isključeno. Djevojčicu koju je ubio je ubo više od 20 puta. Žrtve su takodjer bile strankinje (ubijena je bila Alevitkinja). Šteta da u Evropi nema smrtne kazne.
Ma, steta sto nema smrtne kazne. Ubiti insana na cistu miru je za smrtne. Od njegove kazne roditelji ubijene imaju malo koristi.
Dobri doktor je samo zelio izvrsiti kirursku operaciju: u komunikaciji s ucenicama pogresno je- nije najbolje savladao njemacki jer je slobodno vrijeme vise provodio kao volonter u catitasu- shvatio da imaju zlocudni tumor kojeg je upravo htio odstraniti, no zli bijeli rasisti su ga bacili u zatvor.
Dođeš ilegalno u zemlju, ne otjeraju te kao što bi trebali i ti zbodeš neku djecu. Treba vas sve vraćati odmah.
Nisam mislio da ce doci trenutak da cu pohvaliti Poljsku zbog njihovih postupaka, ali svaka cast. Samo zabarikadirati i ne dozvoliti gamadi da ti unistava zemlju.