Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Estonska obavještajna služba je nešto kao specijalna jedinica čelinačke policije
osmica na aparatima
Ovi ko da mole Ruse hajde uklopite nam se u plan matere vam.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E pa zar tajne obavještajne službe javno objavljuju stvari....pa zaista...
Svi nesto naglabaju sta ce i kako ce
sa ovim se slazem .. upad u regije koje drze secesionisti i stvarati predisp.za dalje ali ce inscenirati prvo kao da su ukrajinci prvi krenuli ... hibridni rat ..
dek nek i nasa OSA nesta objavi
Jedni jedno, drugi drugo a treci kontra svega 😂 te hoce, nece, povlace se, premjestaju vojsku, invazija 1/15/25 fakat svi protiv rata a svi huskaju 😂 a i estonija je inace poznata po obavjestajnim sluzbama
Čitajući komentare tačno se može vidjeti zašto su nam ex-yu države u ku*rcu... sam je narod kriv!... lakovjeran, glup i pun predrasuda
Vjerujem da ce ih skupo kostati, a to bi moglo na kraju da Putina obori sa vlasti.
Ja mislim da će nato nesto isprovocirati I zapoceti rat. Americkoj ekonomiji je to jedini izlaz iz krize, JEDINI.
Nikome ne treba rat, razum mora pobjediti, pa sjetimo se incidenta u ukrajinskom Chernobilu čije posljedice se pogotovo na istoku Europe vide dan danas, to je bio SAMO incident a mogli smo upasti u nevidljivu tišinu ili invisible silence. zato razum i racionalnost moraju pobjediti.
Za kad je pomjeren,prodje 16-ti i nista.Cekamo invaziju ko marsovce da se pojave...
USA poludila na njemackog kancelara sto im je pokvario kvote na kladionicama
Gdje ta Estonija?
22.02.2022
Ovo je i moja nana mogla zaključiti
Rata će sigurno biti ali kao što sam rekao mislim u zadnjem postu, potpuno drugačijeg nego se očekuje na zapadu. Nikakvih tu tenkova neće biti i ovih besmislenih crvenih regija koje osim Krima ne vrijede jednog metka. Opet ponavljam a vi me slobodno citirajte kad dođe vrijeme. Rata će biti jer Amerika želi da rata bude a mene iskustvo uči kad oni hoće da rata bude - onda će i biti.
Ja slučajno pratim baltičke medije i izbirljiv sam ne pratim tabolide i nabijače posjeta. U jednom ozbiljnijem sam pročitao da se Estonija pripremi na dugotrajni nestanak struje jer su prepoznali prirodu novih ratova.
Oni će se voditi oko onoga što zemlju može da parališe a da bude minimalan broj žrtava ili čak da se ne prepozna kao rat - što je najvjerovatnije. npr hipotetički šta bi se desilo da internet ne radi recimo 30 dana a sve digitalizirano. Bojim se da nećemo rat prepoznati uvijek ima novo lice.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)