Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pratnji Ruskih "mirovnih" snaga🤣🤣zar postoji nešto takvo🤣🤣
Ovo kao i Srbi što su napustili Sarajevo pa posle kmeče kako su kao fol protjerani.
Imaju i oni svog Momčila Krajišnika da ovce nagovori da napuste svoje kuće.
Hocel i oni napraviti neki plakat?
Vako su i Sarajevski srbi napustili Sarajevo kažu neće da žive sa muslimanima njih 150 000 otišlo da živi po vukojjebbinama. Ima sve na YouTubeu snimak i izjave Srba koji odlaze.
Šuknuli im ga Rusi.
ovim etničkim .... fali samo jedno slovo da se vidi ko su
Azerbejdžan bi trebao odvojiti pedesetak milijardi dolara i u Armeniji sve i jednom napraviti kuću i nek idu.
sve je to zaostavština iz prošlosti, a o krivcima nebih. svi su htjeli više nego što im treba i više nego što mogu. i armenci i rusi i turci i ostali. kad su popunili sada kukaju na sudbinu i krive druge. da ste bili za dogovor do sada bi nešto uradili ali vi ste po recepturi Srbije i vaseljenske crkve htjeli tuđe. sad imate izbor prihvatiti živjeti uz druge ili pokupiti se i u taj armenski raj u gudurama.
Sretni vam put
Eto chetnici i nazisti kako se to radi
Put pod noge, zbogom !! Niste se mogli otcjepiti i separatisati ... ciao !!
Tako zavrse svi koji se oslone na majcicu rusiju
Za 30 godina će postavljati ploce na ulazu u Nagorno Karabah gdje ce pisati kako su orisilno protjerani...
Jos jednom rastuzim se citajuci komentare. Pa ljudi mojo (ili neljudi) neko napusta vjekovna ognjista, nikad vise nije sto je bio. Svi snovi postaju more , sve mirise do pola i slatko je napola gorko… a Bosnje ovdje zlobne jet su juce bili iste zrtve , nazdravljaju. Fuj, sve je ovdje u pet deka. Sve je naopako, i Srbin i Hrvat i Bosnjak.
Armenci isto se ponašaju kao Srbi. neće da žive u ničijoj drugoj državi ,hoće svuda da imaju svoju državu kada se uspostavi vlast oni se svi isele.zele da zive samo u etnički cistoj sredini.Isto je bilo u Hrvatskoj . Gdje oni vladaju takodje sve etnički očiste protjeraju,
upravo tako, samo ne znam puna ih njemacka, hoce li i tamo traziti nezavisnost ili se iseliti u Srbiju..
Tuzna je ta njihova istorija. Sta covjek covjeku nije u stanju uraditi.