Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne lažite.
Ako nastavi, a ovo dosad je kao prihvatljivo je li
EU: Ako samo ubiju još jednu nedužnu osobu, e onda ćemo se pravo naljutiti! Da da da, priče za naivne.
Kao dosad su vam ono super divni za odnose a Rusi su bljak grozni
Nece nista bit, EU podrzava genocid nad Muslimanima.
EU nije svjestan da Izrael ne pita Jesil musliman ili kršćanin.radije tanane kršćane.samo dok dođu do njih pa ćeš da vidiš.
Pacino al covjek koji je mislio da osnuje stranku jer ima dobre govore i podršku naroda je upravo otkrio malverzacije i manipulaciju lajkovima sam kliks to radi da stvara atmosferu koja im odgovara ljudi mora se reći kako jeste ovo je sve prevara a kliks je kurton od portala
😂
Očekujem da Belgija, Španija i Slovenija priznaju Palestinu. Nakon toga će možda i neke druge države da otvore oči.
Da ste tako reagovali krajem oktobra prosle godine, danas bi jedinim slobodnim dijelom islamskog svijeta hodalo preko 15000 palestinske djece i preko 20000 drugih civila. Danas vecina lezi raskomadana u zemlji, a onaj drugi dio ceka da se iskopa ispod rusevina potpuno unistenog Pojasa Gaze. Vasa dvolicnost nema kraja. Prokleti bili, zajedno sa cionistima!
Naljuticete se, pokupit svoje igračke i otići sami da se igrate
Neće Neće jer EU nema daMu !
Šuplja priča koje smo se naslušali.
Poslije SADa EU je drugi najveći sponzor "izraela". Samo njemačka je deset puta povećala izvoz oružja toj nacističkoj koloniji.
puca izraelskim ghenocidasima ona stvar za vase misljenje