Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da izbije rat kod nas, svi bi od reda pozivali na prekid nasilja i izražavali zabrinutost za situaciju u BiH, a niko prstom ne bi mrdnuo, samo bi gledali kako se koljemo :D
Čak i Inzko djeluje žešće od Borrella
EU je zna cija fufica.
Izrazite zabrinutost I izraelske zastave...I to je to....
Vi pozvali. Licemjeri najveci, sram vas bilo, zelim Vam raspad EU i rat pa da vidite kako je lezat u Briselu gladit jaja i izdavat saopstenja. Stoko idvratna
I ti Josep Borell si isti cifut kao i ovi u takozvanom Izraelu 🤮
e jesu ih fino zamolili...
LAZETE GOVNA JEDNA SVI VI ZA IZRAEL RADITE KAKO VEC 70 godina UN NIJE RIJESIO PROBLEM IZRAELA I PALESTINE
Da sam kao bošnjak sad bi se radovo kao što su se oni radovali 99. Ali iskreno da moram uzeti stranu i birati između pridruživanja IDF-u i Hamasu izabrao bi druge.
Hamas je tajno finansiran projekat Izraela
Posto vidim po komentarima da volis Bosnu, bio bih presretan kad bi negdje malo nagazio buljevara, il ako nista ogradio se od njegovih izjava, jer se on ovdje predstavlja kao glasnogovornik svih Srba.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Važni kao semafor u GTA. Veoma licemjerno od njih.
Izrael ima pravo na odbranu stanovnista.DA. ALI NEMA PRAVO na ubijanje nevinog stanovnista i djece u GAZI
Pozivaju,poručuju,kukaju,žale a niko ništa konkretno da uradi,a što je najgore možeš izbrojat na prste ljude koji ovo mogu zaustavit,džaba to sve nažalost.
Poserem se na vaš apel.
Od preko 100 ubijenih u Gazi,njih oko 40 su nedužna djeca.I evropske zemlje bez stida idu kačiti zastave ubice Izraela kao vid podrške.Licemjerni ,fuj!
Pa sta vi radite u Bosni? :D Docekujete Amere koji daju punu podrsku Izraelu za ovo sto radi. Pa jeste li vi licemjeri? Ajde lepo na ulicu pa vici "Yankee GO HOME"". A da, neces.
Nema beskorisnije stvari od apela, protesne note itd. UČINITE NEŠTO KONKRETNO, GINU DJECA.