Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zdrijebac
To treba po kratkom postupku kao Orbanov idol Putin. Da se klizne na bananu.
Sto ga ne izbacite iz eu i nato kad se vec igrate mangupa?
EU se raspada pred našim očima.
Jah dok cveta cvece u srvija i ruzija
Tako to radi Zapadna Demokratija ako ne radiš kako to se kaže
Da, rade novcem a ne agresijom u cilju okupacije suverene drzave...tko je branio putku da kupi ukrajinu umjesto da je sravnjava sa zemljom
A kako Putin radi ako ne radiš kako ti se kaže? Koliko ih je dosad izvršilo samoubistvo pod "misterioznim" okolnostima?
Normalno da ga treba skloniti. To je zapadna demokratija, ako se neslazes sa njima , oni te sklone i proglase nepodobnim.
Niko ga ne tjeta da bude u EU. Izađeš iz zajednice i priključi se Rusiji
Upravlja zemljom koja ima stanovnika kao jedan Frankfurt. Pri tome je ta grad/država članica NATOa. Jako je bitna njena i gospodarska i vojna moć. Naravno da je bitan.
A kako mislite da sklopite ikakav mir bez obe strane?
Ko kaze da hoce mir?
Kako se mir sklopio sa hitlerom? Ili sa japanom? I ako cemo o miru u BiH isto prvo je vojska armije RBiH i vojska Hrvatske pobijedila te je nakon toga dodijeljeno pola BiH srbima pod pritiskom medjunarodne zajednice. Rat se ne zavrsava dok jedna strana ne vidi da je izgubila, onda idu za pregovaracki sto.
Ako Donald pobjedi ovaj će biti glavni, voli njega uncle Trump.
kakve su to Europske vrijednosti pa sta bi sa pravom izbora
Rusofil.