Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovaj rat će se ako Bog da završiti. Ukrajinci će ponovo stati na svoje noge. Vrijeme je da se smeće iznese napolje. Podbuhli, Pickousti, Grbo, vi znate ko ste.
Kolika je uloga boga u svemu ovome? Zašto je dopustio teror neonaciz
Ruska propaganda je preslikana srpska iz 90tih... kso da je pise radikal seseljev u obliku mladog vucica...ukrajinci koriste civile kao zivi stit..sami gadjaju svoje zgrade...invaziju nazivaju specijalnom vojnom akcijom...demokratski izabranu vlast zovu nacionalistim...laz laz i samo laz...dokle vise agresori?
Svaka tebi cast kad mozes da nadjes informacije iz ruskih izvora, ja ih nigdje nemogu naci
Evropski narodi će solidarno i bez problema podnijeti teret izbjegličke krize, te slati i hranu i oružje Ukrajini. Ti resursi su, faktički, neiscrpni. Međutim, Rusi će pod teretom sankcija biti sve slabiji i slabiji i kad dođe do tačke pucanja i gladi, sami će roješiti pitanje diktatora Putina. Kad se to desi, odoše i Vučić i Dodik. Kraj.
OVO JE BAKIR KRIVAC ZA INVAZIJU🤔🤔🤔
Evropa dobija jako potrebnu mladu radnu snagu, Rusija dobija teritoriju.
Evropa je preko noći prešla sa moralne predike na masovno naoružavanje.
svaka cast svima sto su se aktivirali da doniraju im i oruzje i podrze u svakom smislu ... luda kuca sve svakako , zahebano ce biti
Eto biznisa eto profitera!
Uvjek neka katastrofa ko fol dok se ne obogate oni koji su tu katastrofu i napravili Sta li je poslije Ukrajine ?
evropljani primite ljude sta vam fali
BOŽE SAČUVAJ ŠTA ČOVJEK URADI! MEN' SE ČINI DA ĆE I ON NA KRAJU U HAAGU BITI PITAN DA SE IZJASNI O KRIVNJI! 🤔
Kad je Tr sama primila taj broj izbjegliva sta je to za za staru kuravu EU… Samo gleda sebe…
Sta jedan covjek moze da uradi, zalosno! Kod nas Milosevic, sad Putin...a uvijek narod na obe strane naje*e.
EU ce primiti sve. Za sve ima mjesta.
Svi trebamo doprinijet zbrinjavanju nevinih ljudi!!!
Rusija i svi njihovi saveznici će biti izolovani od ostatka svijeta, nevjerovatno koliko se svijet ujedinio protiv agresora! Uzdam se u volju ukrajinskog naroda!