Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 20 dana ce septembar. Ok, zna da bude dobar ali ako ti u avgustu sad padne prva kisa ljeto je haman gotovo. Barem kod nas je vazda tako. Bice kise polako zemlja funkcionise tako milijardama godina. Normalno da se moze desiti susa pa ljeto je i to jako. A onda imas ham zimu 8 mjeseci i malo malo kisa. Sta panicite i gurate nam te neke agende a internet strucnjaci se upecaju ko ribice. Sjasite ba a u zimu i proljece poplave po evropi i fol nema vode.
Malo je drzava kakva je Bosna. Gdje na svakom uglu imamo prirodan izvor ciste vode. Al nazalost, taj divan prirodan resurs ne iskoristavamo. Umjesto da povecamo izvoz vode, mi povecavamo uvoz vode. Jucer u bingu da uzmem vodu iz frizidera, kad tamo ni jedan domaci proizvodjac. Sram vas bilo.
Ovakve stvari su ekonomska prilika za BiH ,ali naši ljudi za pitke rijeke kažu da ,,teku bezveze,, ako na njima ne grade HE
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A nek ovaj Sjeverni tok 2 iskoriste za slanje morske vode i neka postave desalinizatore. Nivo mora se svakako dize, treba ga malo spustiti.
zvori koji nikad nisu i oko Sarajeva su presusili. Ovo ljeto jest ekstremno al najvise je problem sto je i proljece i zima imala slabo padavina i dubinske rezerve su prazne. Zadnja jaka kisa pala u novembru prosle godine kad su bile one bujicne poplave(zbog sjece sume).
Izvori koji nikad nisu i oko Sarajeva su presusili. Ovo ljeto jest ekstremno al najvise je problem sto je i proljece i zima imala slabo padavina i dubinske rezerve su prazne. Zadnja jaka kisa pala u novembru prosle godine kad su bile one bujicne poplave(zbog sjece sume).
Ajd ne s.erite evo i ja pamtim i toplija ljeta
I tu nasi političari uskacu kao lideri jedne od najbogatijih zemalja pitke vode... Lol, salim se naravno i mi uvozimo JANU i OLIMIPIJU
Bas mi je zao Europe... Suze lijem, kod nas u BiH vode na svakom cosku, imamo vise hajr cesmi nego citva planeta zajedno... Eto vama 5G tornjevi i ulickani trtoari a neka nama prirode i izvora!
Sto vise bude parada ponosa to će biti veće suše i katastrofe.
Agenda 2030, ekstremna depopulacija a oni koji prežive živeće u tkzv pametnim gradovima, konc logorima!!! https://t.me/pravonaslobodu/36382
Kad zapocnu ratovi odmah ce nas porobiti kad skontaju koliko vode i izvora imamo...
Kako bi sprijecila slican scenarij u Kantonu Sarajevo, vlada KS je po hitnom postupku odobrila sve zahtjeve investitora za izgradnjom novih 238 zgrada u i oko Sarajeva i sjecu svih šuma oko grada kako bi se snadbijevanje pitkom vodom osiguralo za sadasnje i buduce generacije, Hvala!!!
'Ta ce voda, samo bezze teče
Kako je krenulo spržit će nas ovo, zaista je neizdrživo. Što je najgore te krize sa vodom, kad čovjeku najviše treba
Otkucat će ljetu ovih dana
Baš se nešto pitam ,jel itko od ovih što daju komentar na KLIXU završio osnovnu školu.Oni mrze i samog sebe kod se pogledaju u ogledalo!
Kako su 5.7 u CERN-u pojacali LHC tako su od tada temperature po 40 stepeni. Ne kazem da to ima neke veze ali se poklopilo bas sa tim. Prije toga je temperatura bila normala u Francuskoj.