Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao jao smijesni pravila i odluka
Znaci, hebali su poljoprivrednika sa otkupnom cijenom psenice, koja je bila duplo manja od proslogodisnje. Evo sad opravdanja domacim lihvarima i zelenasima da obore cijene kukuruza, koji je posijan po nikada skupljim cijenama. A narod neka suti, srbuje, turkuje, croatuje, sta god vec. Jer vaznije je pokazati koliki si nacionalista nego sto sto ti dijete kupuje suhu kiflu za uzinu jer mu ne mozes priustiti bolje.
Ima li osiromasenog uranijuma u zitnicama, zna li se sta? Biden je odobrio kontaminaciju a vjerovatno se ni rusi nisu stedjeli. Hoce li to zito ici u EU ili zs siromasne africke zemlje? Moze li koji vagon za BiH?