Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za šta će se koristiti zamrznuta izraelska sredsva? Oh da, Izrael nije pod sankcijama.
Imam neki osjecaj da ce Evropa ovo vratiti sa kamatom…
To i ja isto mislim za 20-ak godina kad se sve malo smiri i kad svi ti biznismeni ili njihova djeca budu u istoj toj Evropi tuzili tu istu EU. Dobices sve svoje nazad i to sa kamatom. A ko ce to platiti nego obican narod nece političari iz svog dzepa.
Ovo je klasicna kradja i presedan u istoriji. Ovo ce se EU odbiti od glavu najstrasnije. Pa znas kad ce sada neko iz Rusije, Kine, Indije itd drzati bilo kakvu imovinu u EU? NIKAD
To je kradja , od toga živi zapadni svijet zadnjih 1000 godina , sve će manje moći krasti a mi ćemo sve gladniji biti na zapadu
OVA EVROPSKA UNIJA SE RASPADA SAMA OD SEBE LAGANO FIRME SE ZATVARAJU .OTIMAJU TUDZE GLEDAJU GENOCID KOJI IZRAEL RADI I JOS PPDRZAJU TO FUJJJ.
Svijet je prolupao, a maloprije onaj clanak da su Rusi pokrenuli 'novi drugi svjetski rat', kada se nisam upisao od smijeha...pa slobodno recite da ide sve u pravcu treceg svjetskog rata, prvo ste nam normalizovali da budemo zatvoreni, da ne mozemo izlaziti(covid projekat) da nas ustvari naviknete na bunkere, podrume i razna cuda kada se budemo sakrivali od raznih raketa i cuda...sa ratom u rusiji, nestao covid...
kad vidis koliko nepravde se cini iz americkochifutske kuce, tacno se radujem svakoj ruskoj pobjedi.
Ovo je presedan. Znam ljude koji se bavve međunarodnim pravom, vrh struke. Postoji presuda protiv Izraela da isplati odštetu Palestini zbog razaranja. Ništa. Poenta je da, po međunarodnom pravu, niti jedna država ima pravo da prisvoji imovinu druge. Jer he to onda protupravna agresija. U principu, Zapad radi šta hoće. P. S podržavam Ukrajinu, ali Zapad nema nikakve principe, samo sila i kolonijalizam.
beavo americkoizraelska ghovna otimaju, sankcionisu i ubijaju kako koga hoce i to im je sve opravdano. veliko su oni zlo neka se zna
I onda se pitate zasto Rusija planira da napada sve oko sebe, ovo nije ispravno, ipak su to necije pare ne EU... nekad sam stvarno mislio da je EU nesto bolje, pametnije, postenije ali izgleda da korupcija cvjeta u EU.
Nisam ja nikakav Rusofil, samo kazem da na ovaj nacin EU izaziva dodatne sukobe sa Rusijom i da je EU jedno veliko govno in general !
krađa
Dakle... Rusi finansiraju Ukrajince. Kakvo ludilo