Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjeverna Makedonija, Crna Gora, pa onda Srbija i Albanija, tek nakon toga nesređeni teritoriji poput BiH i Kosova imaju šansu.
Trenutne clanice nisu u mogucnosti da vrate nagomilane dugove nametnute evropskim drzavama zakonima koji donose preko EU od strane Stejts olygarka. Trebaju nova prirodna bogatstva. Ne gine vam duzznicko ropstvo. A i treba nove krvi da ide na Ruse. Jedini je hrabri Ilirski potomak sposoban poraziti ih, ali ovaj put za bi bilo Stejts vthovne interese.
realnost- uvode nam slikanje, uzimanje otisaka i naplatu ulaska u eu
Fali krvi.
BiH5Regija rezultati glasanja bilo ćega se mogu frizirati kako neko ko ih provodi zamisli rezultat i tako bude A narod misli ""pošteni rezultati""
Ma mi smo teska taraba drzava, kakvi mi u EU, NATO, Sengen i slicno.. Mozemo ali preko stele, kao i sve u ovoj drzavi.
Bogami je većina protiv ulaska u EU. Nekad je bila raja za EU sad to više nije demokratija. Napravite referendum da vidimo šta kažu građani. Dolaze neke nove unije sa zdravijim zakonima.
Hvali im naivnika koji ce se zaletiti u EU da rade lose poslove od 1000 eura!
Ne znam, primite rusiju
Da,bas ce nas primiti.poslije Emrahovog cina u Minhenu
Neka hvala... prvo cemo 4 godine da vidimo kakve ce nam plate biti kad to bude sufinansirala EU, svakom aktivno zaposlenom gradjaninu BiH mjesecno uplacivati po 2000 Eura 4 godine, pa se za 4 godine cujemo ponovo
Hahah, ti stvarno kontaš da smo mi ovdje nekome bitni.. mozda prvo kad se opismenimo i pocnemo ponasati kulturno, mozda ali mozda nas neko pocne ozbiljno shvatati
mozda Prime Alžir i burkinu Faso