Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo obezbijede preko 100 milijardi za rušenje a sa sićom da obnove
Rusi su obezbjedili za rusenje
Pare će ići Blackrock-u, i Vanguard-u. Kompanije koje već imaju ugovor o obnovi Ukrajine poslije rata. USA profitira uništavanjem Nord Stream 1&2, uspostavom prodaje tečnog gasa Evropi,prodajom oružja i na kraju obnovom porušenog sa USA oružjem. Genijalno zar ne? 😞🙃
Sve će to Rusi obnovit
Sve će to vladajuća elita strpati u svoje džepove, prošlči smo mi tu fazu..
600 miliona??? Wow! 10 zgrada ce s tim napraviti
rusenje jos ije prestalo a oni ulazu u obnovu,a ja mislio da mi nista ne znamo!?
Da su ih toliko pumpali parama 2010. uz uslov da ne čačkaju mečku, gde bi im kraj bio. Celovita Ukrajina, van NATO, na pragu EU. Kao i sa YU, uostalom. Ali ne. Danas najviše hipoteka u EX YU drže austrijske i nemačke banke. Eto, to je suština. Važno da se mi mrzimo toliko da ne vidimo ko nam kapu kroji. Živi i zdravi bili, do nekih boljih vremena!
Prethodno vrijedna 200 milijardi dolara, Gazpromova tržišna kapitalizacija sada iznosi samo 29 milijardi dolara i ne nazire se dno. .... operacija ide po planu... Pozz
Pa valjda je prvo red zaustaviti rat,pa onda misliti o obnovi,trebace izgleda jos puno para za odbranu,prije obnove,to jedino Bog zna kad ce rat stat,niko vise.
Kad sve ovo prođe, ako išta od Ukraine ostane, Evropa će im dušu na slamku čupat. Niko nikog ne pomaže džaba...
ne riSe. Najeli smo se mi bošnjaci EU para, šta smo im dali? Radnu snagu? Jesmo, ali to je opet razlog nesposobnog kadra u našoj vladi.