Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do prije mjesec dana objavljujete vijesti u kojima pojedinci tvrde da vakcina najprije moze biti dostupna naredne godine ili cak mozda nikad, a sad odjednom vakcina vec u testnoj fazi i na jesen ce biti dostupna. Ko ovdje koga hebe?
pojma nemas. drzi se kladionice
@vrlosamtirealan jok majke vam ga spalim..samo mislite o nekim teorijama zavjere .. dosadna je ta priča više
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Neki sumnjaju u brzinske vakcine i sire paniku. Politicari trebaju prihvatiti da se testira na njima i njihovim porodicama. Nista lose im se ne bi desilo a ljudima bi vratili povjerenje u zdravstvo.
Četri zemlje potpisale ugovor sa farmaceutskom firmom za dozice za sve građane EU. A šta je sa BiH, Srbijom, Makedonijom, CG, Kosovom?? Možda je jedina stvar koja je dobra a to je da upravo ti europljani prvo na sebi isprobaju. Masovni test.
Ne govorite ovo ovima iz sda,krenuce Asim u nabavku.Doći će nas jedna vakcina 1000 KM.Naravno dok se sda kasta prvo vakciniše.
Ide biznis. Ma sta ide cvjeta:)
Zabrinut sam za one što su pohapali maske i rukavice i čuvaju ih u šteku za drugi talas, kontajući ih valjda prodavati u Januaru po 50km po komadu.Izgleda da će ih vakcina zahebat.
Već desetljećima se ne proizvode lijekovi za bolesti, već se proizvode bolesti za lijekove ! WHO u saradnji sa farmaceutskim kompanijama je najveća teroristička organizacija na Svijetu !!
@SozeKeyser cuj to. Eno moj susjed uspjesno prezivljava pusacki rak pluca s TMZ kemoterapijom, a sto je bila rijetkost prije tvojih nekoliko desetljeca. Pitaj zene koje danas dobiju rak dojke i maternice naspram onih sto su ga dobivale prije tvojih nekoliko desetljeca. Mozda su i one masonke pa ih svjetske vlade drze na zivotu
Vakcina je postojala još od kad su stvorili Covid-19 farmaceutcka mafija,jedna of najačih na svijetu.Jedna od u nizu masonskih grana.A lično ja i da je pustite na balkan nebi primio.A još jedan u nizu članaka kako su ludi balkanci građani desetog reda i za madonsku organizaciju EU kao i za Rusiju,Tursku...
@muky19 svi smo mi masoni osim tebe.
Vakcine uvozi djl Komunalno.
navali narode.
Toliko o Coroni..Cilj je postignut
Neka ćaću i majku vakciniraju, mene neče.
Uh jbt, meni se učini pri prvom čitanju Astra Zenica...
A koliko je Solak potpisao,vakcina.
Zali Boze para samo na sta se bacaju i to svjesno
Naši će ovo preko fikreta povoljno nabavit