Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusiju nisu pobjedili Hitler i Napoleon, a da je pobjede Makaron i Šolc hahahaha URNEBESNO
Hitler je ratovao protiv pola svijeta u isto vrijeme sa Rusima, Rusi ne mogu Uelenskoh dobit
Da je Zelenski pametan posle ove konferencije odmah pozvati Putina za pregovaracki sto…. U suprotnom sa ovakvim prijateljima Ukraina ce se svesti na granice nekadasnje Galicije jos ce Rumuni, Madjari i Poljaci traziti na ime pomoci ono na sta vec dugo umaju pretenziju ….
Na kraju če skontat ko i armenci da sjednu za sto sa jačim od sebe i osiguraju opstanak.sve dotada živjet če u zabludi a mladost gine njihova ne engleska i švapska
Dragi moji Bosanci i Hercegovci, preporučujem vam da naučite ruski jezik. Možda će još zatrebati.Ukrajina je postala kolateralna šteta, kao i cijela bivša Jugoslavija. Postavlja se pitanje kako će se Zapadni, Britanski i Američki režiseri oprati kada Ukrajina potpiše kapitulaciju, Moraju usta benzinom oprati). Pitanje hoće li I benzin pomoći,moraju Kabaš sapun naći.
Najgora stvar u svemu ovome što pričaju je ta da umjesto Ukrajine misle na sebe a ebe im se za Ukrajinu. Poslije ovoliko godina posebno ovih od korone štampanja novca došao je trenutak da se pitanje riješi, naravno na čelu sa Rusijom, Kinom i Indijom jednim dijelom koji u tome dobivaju sve veću podršku. Zato Rusija ne smije pobijediti. Eto baš se zapad žrtvuje toliko radi jedne Ukrajine hahah smiješno.
Iskreno, volio bih da pobijede Rusi samo da se naj3bu mater ovoj europskoj kopiladi, ali se bojim posljedica po nas, zato u ovom američko-ruskom ratu navijam da bude neriješeno. To bi i za nas i za svijet bilo najbolje. U svakom slučaju, Zapad ne može pobijediti, a za ruse nisam siguran, ali bi rusi u svakom slučaju pristali na pošten kraj rata.
Kako lijepo Abrams gori, to neuništivo čudo američke tehnologije.
Podrškom Izraelskom genocidu nad Palestincima oni više nemaju šta kome reći,niti ih iko više drži za ozbiljno!
Bolje da su mu poslali molbu da odvrne Sjeverni tok 2 makar, jer im prekooleanski saveznici sa Izraelom blokiraju Sredozemno more. SAD i Rusija prevaspitavaju EU parazite, a ovi se i dalje lože da su neki faktor. Naravno, ni malo me ne raduje tako nesto, vezani smo za Evropu jer smo tu. Nadam se samo da naša politička bagra neće rasprodati energetske potencijale BiH. To nam je jedini spas.
Macron i Francuska su uvijek bile više nacistički obojena nego sama Njemačka. Ludilo Napoleoa još je u glavama pojedinih Francuza. Buržuji su se osilili
A jesu prijatelji svaka im cast. Jadni Ukrajinci
A Putin odgovorio: "OK, onda ću izgubit'."
samo pogledaj te demo (n)krate. na primjeru Izraela se vidi da im ljudski životi nista ne znače
c c c c c c - umobolnika ovih !
🤡🤡🤡