Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...kao sav normalan i civilizovan svijet, JEDNAKOST ZA SVE !
Ovom jadnom adz je najteze.Svi se sprdaju sa njima kad su nebitni i svojima.Komso samo tako samo gradjanska ide ti super.
KOME KIJE U INTERESU GRAĐENHSKA MULIETNIČKA SEKULARNA DRŽAVA BIH,TAJ JE PROTIV RAVNOPRAVNOSTI LJUDI U OVOJ PRELIJEPOJ ZEMLJI!
Juzni, da u Hrvatsku, ali sa svojim gruntom!
Bosna je klasicni primjer Aparthejda u 21 stoljecu u srcu Europe. Silovanje vecine od manjine i to treba da presutno prihvatimo. Pa Hrvati braco draga , pa bosanci su ponekad sami sebi neprijatelji , ali zapamtite mi smo prkosni i ponosni i to Vam nikada nece proci.
bih želi sve najbolje eu, a nije joj potreban izmišljeni evropski put, bih treba reuspostaviti sve najbolje moguće bratske političke i ekonomske integracione odnose sa srbijim crnom gorom makedonijom a onda i saradnju sa ostatkom svijeta. bih iz evrope ne treba nigdje putovati. a hrvatska može slobodno i sretno po vlastitom izboru biti u eu.
Sramota sta hrvati rade
Inače jaka stranka. Čuj europski zeleni. Koliko ih ima? Troje? :D Jedini koji vas blokira je Komšić, hvala maraskinom pelinkovcu što rješava hrvatsko pitanje.
Bravo, svaka čast !
Ma ne mogu oni nista vise blokirat i oni to znaju.Hahaa.Adz je sljedbenik Krivoustog i onih sto su po Hagu presudjeni vidio je svijet to davno samo oni muku muce sa sobom dok im se narod iseljava nazalost.Kakva je to jadna adz partija sta radi svome puku.
SLOBODNO STE TREBALI HRVATIMA A I SRBIMA PORUCITI !!! TO JEST USTASAMA I CETNICIMA!!! IMA LI KO DA SJEDNE JEDAN SE DIGO!!!!?????
ovo su samo iznimke,zna se koje germanske stranke tajno podržavaju svoj projekat iz 90e HDZ
Bosanski Hrvati nacionalisti na aparatima 😂😂😂😂😂
Čuj bosanski? Jadan ti je narod od kojeg je struja starija. Bošnjaci, Bosanci... Ili se zovu po prezimenu ili po regiji :D Tuga i jad
Osmanska imperija i Austrougarska imperija su polomile zube na Bosni. Hrvatska i Srbija misle da mogu bolje od Austrougarske i Osmanlija?
Bosna je igrala beznacajnu ulogu u trajanju i nestanku tih imperija. :)
Ma bravo