Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo pogledajte komentare ispod, vidjećete koliko će ih se pojaviti. Ovo četvoro u USA su priznali, plaćali su ih preko Russia Today 400,000 USD mjesečno. A ovi naši prekodrinci (uglavnom iz Dveri i Zavetnika) rade za sendvič.
A možete li razotkriti kampanje fbi i cia... Vi ste najveće zlo na svijetu, ikada... Gori od faraona...
haman sve stranke daleke ljevice i daleke desnice u Europi su ruski igrači i financira ih Moskva
Imamo ih i ovdje nekoliko
Molimo vas riješite nas i lokalnih botova koji agitiraju za Rusiju i Bliski Istok.
Pa da serbez možete razmjenjivati isto mišljenje svog tora...
Ako ko siri dezinformacije, onda su to Amerikanci. Cenzurisu stradanje Palestinaca, propagiraju zakone koji bogate cine jos bogatijim, podrzavaju vakcinaciju opasnim i neispitanim vakcinama, kroz filmove sire ideologiju medju maloljetnicima, hapse novinare koji govore istinu, protjeruju gradjane koji su se usudili odati tajne o bezgranicnom monitoringu stanovnistva, ucjenjuju i hapse vlasnike drustvenih mreza
Svi lažu, ne sole.
Kampanja dezinformacijama je vodjena i kod nas pred prosle izbore i to direktno iz americke ambasade u Sarajevu u koju su novinari pozivani i gdje se vrsio pritisak na njih da podrze Trojku u svojim medijima,sto su neki i javno rekli.
Ja znam odakle je vođena, a nije sigurno iz Kremlja
ahahhahaha
Ljudi, čitajte: kampanju dezinformacijama, da bi se izazvale podjele i sukobi u zapadnim društvima, kao najjače rusko oružje predložio Dugin u "Osnovama geopolitike" još 1997. To su Rusi razradili još u vrijeme Staljina, ovo je samo prilagodba na moderno internetsko doba.
FBI kad bi mi rekao da je mlijeko bijelo ja im nebi vjerovao. Ko hoce neka vjeruje
Vas I kupljeni klix je teško nadmašiti po dezinformacijama!!!
A da ne pricamo o americkom dezinformisanju i banovanju Gaze iz svijeta interneta
Tipični primjer: prebaci pažnju na "kolektivni Zapad", udaraj na emocije, blokiraj racionalno razmišljanje, uništi informaciju, kreiraj atmosferu "svi lažu", stvaraj frustrirane, razdražene, uplašene ljude... Stara staljinistička škola.
@Identolog O cemu to ti?Pa u Njemackoj na aerodromu hapse doktora iz Gaze koji je dosao da siri istinu o zlocinima nad palestinskim narodom.E to ti je staljinisticka skola cenzure i zabrane slobode govora.da ne pricamo sta policija po SAD-u radi mirnim demonstrantima koji podrzavaju Palestince,ali te snimke neces vidjeti u Zapadnim medijima,nego na TikToku koji hoce da ukinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima iG i ovde u komentarima