Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa normalno da ce eskalirati a mozda je to nekome i cilj. Da se unisti poljoprivreda u evropi i oda je katastrofa
O, mudri brkati, nije rat nego agresija. O čemu pregovarati? Svi svojim kućama i ćao. U suprotnom ti pregovaraj o Kurdistanu na teritoriji Turske
A o cemu bi on to trebao pregovarati sa Kurdima na teritoriji Turske veliki mudracu???
Cuj ovoga" rat u srcu evrope"
Putin zaprijetio i Srbiji
Dogovorite se sa Kurdima
Kurdi u Turskoj žive normalno kao i svi ostali stanovnici Turske i nikada medju njima i nije bilo problema, ali Teroristicki PKK iz Iraka i sada i Sirije koje su naoruzali Amerikanci je svojim teroristickim akcijama do sada ubio 40 000 civila u Turskoj i snjima nema nikakvog pregovora.
Isto da je bacis na sebe. Nems od tog nista
Tako ce otprilike i biti,rusi ce baciti 3-4 takticke,nato ce mozda uzvratiti umjereno.Nisam gotivio lazanskog jer je bio rusofil,ali sve je lijepo objasnio.Predvidio je rat u evropi,i umjereni nuklearni sukob,nato rusima vojnu bazu,rusi njima nosac aviona,dok se glave ne ohlade.
Ovi turci ne znaju ocel s rusima il protiv njih
doso da pripada ja ne ze