Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će bulje var napisati kako će im Rusi pogasiti sve lampice u avionima savremenom ruskom opremom. Hahahaha jeeebo pleme svoje rumunsko
Komentari je pisan "pogasiti sve lampice u avionima" da bi ga rumunsko koopile bolje razumElo i očito je imalo uspEha, hahahah jeeebo pleme rumunsko riknuće mu truhlo srce zbog Sarajeva i SDA.
Rumunsko kopiile pokazuje psovkama koliko je nervozno, polutanski produkt pati zbog Sarajeva i SDA 24h.
klixe, sta je da NIZOZEMSKIM farmerima?
Dok poživi Putin,krenuo je čovjek da osvaja..Pa će možda naići na neki zid,i razbiti tintaru ludu
Možda bude novih granica i ruskih i neruskih, ali definitivno svijetski poredak se vraća na fabričke postavke. Ovo sa Ukrajinom biće još maksimalno godinu dana ali ono što je sigurno jeste da zapadne kompanije čekaju prvu pravnu mogućnost pa da krene juriš na vraćanje tržišta od 300 miliona kupaca i 50 miliona jeftinih radnika.
Bedem obrane zapada - kakva glupa djecja nabrijava.
Ko sa Amerikom tikve sadi o glavu mu se razbijaju... Moji skandinavci od zemalja za primjer doborg i liberalnog zivota sad ste vojni poligon Amerike koji ce placati reket!
Ljudi se boje poludjelog botoxiranog patuljka. Vide sta radi svojim susjedima pa im nije svejedno.
Kakve veze ima Finska i Svedska sa ugnjetavanjem Rusa u Ukrajini od 2014 god??? I Koji ce Rusima djavo sumetina kad je imaju vise nego citav svijet zajedno???
Ko ne vidi da Rusija propada taj nema pojma. Ok na zapadu je poskupljenje lagano i to je sve. A Rusija izolirana drustveno, politicki, ekonomski. Sankcije ce ih vratiti 100 g. nazad. A najgore od svega po Rusiju je odljev mozgova, niko pametan vise ne ostaje tamo, a ko konta stvari zna sta to znaci za jednu zemlju.
Sta je sa ostatkom od 93% svjetske populacije koja ne ucestvuje u sankcijama Rusiji, a i ovi sto ucestvuju apsolutno sve opet kupuju samo placaju u Rubljama! Sama Azija ima oko 5 milijardi stanovnika i to je jos drustvo u industrijskoj expanziji, bas ono sto Rusima treba! 9 od 10 proizvoda na svijetu je iz Azije pa ti vidi sta i kako dok se mi ovdje u Europi borimo da ne ogladnimo i smrznemo!!
treba na granice postaviti drvena ulazna vrata da zvonom vrsta melodije ptica da kad ds kad protivnik dodje da pozvoni a mi da otvorimo
Šta veli zorangutan na to sve
A što Putin izgradi i unaprijedi NATO. Trebaju mu neku nagradu dati hahah
Cinizam zapada, kad se u Bosni ratovalo embargo na napadnutu suverenu zemlju, kad je Rusija bila na Americkim granicama na Kubi dogodio se hladni rat, problem sto su Rusi na Americkoj granici, sada su sve to upakovali u NATO kojim oni apsolutnoo upravljaju dosli su Rusiji na granicu i to smatraju ok.Nepodrzavam Ruse ali mi se jos vise gadi cinizam zapada.
Ko fol nije sve dogovoreno
Svjeverno i baltičko more je sad definitivno NATO more. Da su Švedska i Finska ostale neutralne kod sukoba Rusije i NATOa bi se ruski brodovi podmornice uvijek mogle izvući u neutralne vode. Ovako nema više te mogućnosti. Petrovgrad je manje više završio karijeru. Ako sad trgovina sa EU padne na minimum i uvedu se vize za Ruse, taj grad kao da više ne postoji.
Da vidimo tog malog "mocnog" putka. Bio je obecao da ce sprijeciti ulazak Svedske i Finske u NATO🤣
Daj admine budi jednom realan, ili si covjek ili nisi. U tvom slucaju ti sebi odredi sta si.
glupo se lazete, a jos je cudnije sto uzivat u tome da budete vazali civilizacije koja propada (Zapada, naravno). Sopstveni izbor, jbg... uzivajte u ovoj lijepoj nedjelji