Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako i mi trebamo na drini, bravo finci dobra odluka
Od kojih para?
Ja cijenim da bi te bila skuplja ograda od kineskig zida
Ko da su konji pa ce ih ograda zaustavit
Prvo jesu konji, drugo to nije mala ograda nego slicna zatvorskoj. Namjenjena da ljudi ne mogu preci. Naravno iza ograde te cekaju dodatno puskomitraljezi ako si dovoljno glup da preskaces bodljikavu ogradu od 4 metra. I za kraj ispred ili iza ograde moze stojati duboki kop da sprijeci ikakav prelazak tenkova i omoguci brzu prenamjenu za rov u slucaju nuzde.
kad je trump pravio svi su vikali
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ograda se pravi za Ruske teroristicke migrante kad krenu na mrski zapad? Pametno od Finaca
Ja ne vidim sta drugo moze zaustaviti rusku armiju osim ograde, steta sto se Hico nije sjetio ovoga '45, a i Zelenom bi trebalo javiti da brzo ogradi Bahmut.
Kad je ikad Tramp govorio ''build that wall''
@mak64 Nikog oni ne porobljavaju, raspustili su u miru sssr clanice i varsavski pakt. Svjesno je manjina ukr instrumentalizirana od strane ango-judeo sljama da im gura prst u oko. Pitanje: sta bi ameri napravili da rusi smijene vlast u kanadi a onda krenu price da kanada postaje clan odkb? Toliko.
Rusi prebjegavaju u Finsku ilegalno bjezeci od rata. Sa njima infiltrirani dolaze i Ruski agenti tako da Finska pokusava to da zaustavi
Ovime jedino remete zivot sumskih zivotinja.Ima stvari kod tih naprednih drzava koje mi ne idu pod kapu.
Koje psihoticno zatupljivanje naroda, bacanje para i glupiranje. Eto ova ce ograda zaustaviti tenk ili borbebi avion, da za granate ne pricam.
Da li planiraju betonsku sa strujom ili možda sa pojasom protupješadijskih mina
Ovako da je bila ograda prije nego sto su Osmalnije napale Evropu sad bi Bosnna bila ko Luksemburg.
Berlinski zid, pardon Finski zid
Fašistički zid.
Tako je i rimski car Hadrijan pravio zid da se ogradi od barbara i divljaka. Vrlo pametna odluka Finske, jer sa divljacima se ne može drugačije.
Bit ce veselo ako rat zavrsi prije nego sto Finska udje u NATO. Vjerovatan scenari ako Erdogan opet pobjedi.
Oni ne trebaju ogradu nego rovove. Ali imaju srecu da ce uci ranije u NATO prije nego sto rusija dođe sebi od ovog rata
Protracili su novac
@bosman iron man Zamisli da kao pripadnik najneuspjesnije eu nacije, ruse proglasis barbarima. Narod koji ima uz talijane najjacu operu, narod koji ima najbolju i to uvjerljivo najbolju knjizevnost 'inzenjeri dusa', narod koji je prvi otplovio u svemir... su prakticki visa rasa po svojim postignucima i vojnoj nepobjedivosti, a ne barbari. Nemoj se sramotiti.
Sve tacno , ama uz sve to , vole laz i kradju i krvi i blejat ko ovce za svojim vodjom . Sve se pretvori u svoju suprotnost ja i oni , veliki slobodari, citav zapad ih nije mogao slomiti prije sto godina danas bi da porobljavaju. Ne moze to Labudo jezero oprat ni Puskin ni Dostojevski ni Gagarin …